Σασμός Spoiler: Σε σοκ η γιαγιά Ειρήνη – Ένα βήμα πριν χάσει τα λογικά της

Σασμός Spoiler: Σε κατάσταση σοκ θα βρεθεί η γιαγιά Ειρήνη στα επόμενα επεισόδια Σασμός, με την Μαρίνα να είναι σε πανικό! Η αγαπημένη μας γλυκιά ηρωίδα θα χάσει το μυαλό της, όταν μάθει πως ο εγγονός της, ο γιος του Μάρκου, ζει.

Σασμός Spoiler: Σε σοκ η γιαγιά Ειρήνη – Ένα βήμα πριν χάσει τα λογικά της

Ένα γράμμα θα φτάσει στα χέρια της από το παρελθόν. Ένα γράμμα, στο οποίο αναγράφεται όλη η αλήθεια. Μόλις η γιαγιά Ειρήνη αντιληφθεί πως ο Άγγελος είναι ένας Βρουλάκης, θα μείνει άναυδη.

Η υγεία της θα επιβαρυνθεί, ενώ στο σπίτι των Βρουλάκηδων θα επικρατήσει τεράστια ανησυχία για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης. Η σύγχυσή της είναι τεράστια, ενώ είναι διαρκώς με την πίεση υψηλή.

Στα όνειρά της έρχεται ο γιος της, ο Μάρκος. Εικόνες από το παρελθόν την ταλαιπωρούν, εμφανίζονται στον ύπνο της και την βασανίζουν. Η γιαγιά Ειρήνη είναι πολύ άσχημα, με την Μαρίνα να τρομοκρατείται, στη σειρά Σασμός. Πώς να την βοηθήσει, όταν εκείνη δεν μιλάει;

Πράγματι, σύμφωνα με το TiVi, η γιαγιά Ειρήνη βιώνει αυτό το μεγάλο σοκ μόνη της. Δεν αποκαλύπτει -προς το παρόν- όσα γνωρίζει. Το μυαλό της αρχίζει να κουράζεται, ενώ η υγεία της χειροτερεύει μέρα με τη μέρα.

Όλοι είναι σε πανικό. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του, με την αποκάλυψη αυτή να σκάει πολύ σύντομα σαν βόμβα, σε όλη την Κρήτη. Θα καταφέρει η γιαγιά Ειρήνη να επιβιώσει από αυτή την κατάσταση; Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός επεισόδια