Σασμός Spoiler: Σε πανικό ο Αστέρης – Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη!

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ δε θέλει να αφήσει την μητέρα της μόνη. Μάλιστα, επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στην γιαγιά της, στις δύσκολες αυτές στιγμές. Έτσι, ζητάει από τον Σταύρο να την ακολουθήσει σε αυτό το μεγάλο της ταξίδι…

Σασμός Spoiler: Σε πανικό ο Αστέρης – Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη!

Το ζευγάρι παίρνει την μεγάλη απόφαση: Η Αργυρώ και ο Σταύρος επιστρέφουν στην Κρήτη, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να βρίσκεται διαρκώς σε πανικό, στη σειρά Σασμός. Μετά από τα προβλήματα που εμφανίζει η γιαγιά Ειρήνη στην υγεία της, η Μαρίνα ζητάει από την κόρη της να επιστρέψει στην Κρήτη.

Ο Σταύρος, παρόλο που έχει στα Γιάννενα την επιχείρηση και τη δουλειά του, δέχεται να ακολουθήσει την αγαπημένη του στο νησί της. Ο λόγος που τον κάνει να πει το ναι, είναι οι επικίνδυνες δραστηριότητες του Βαγγέλη, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο όλη την οικογένεια.

Ο Αστέρης θα συναντηθεί με την Αργυρώ στην Κρήτη, με τα έντονα συναισθήματά τους να παίρνουν φωτιά, στη σειρά Σασμός. Οι Βρουλάκηδες ενώνονται ξανά, με την γιαγιά Ειρήνη να πετάει στα ουράνια από τη χαρά της. Μόνο που, αυτή η χαρά δε θα κρατήσει για πολύ.

Κανείς από τους δύο δε μπορεί να κρύψει αυτή την φλόγα που σιγοκαίει. Η Αργυρώ τον αποφεύγει, όμως μέσα της γνωρίζει πως ο άνθρωπος αυτός θα έχει πάντοτε μία θέση στη ζωή της… Η μοιραία αυτή συνάντηση στο νησί, προβλέπεται συγκλονιστική.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός ΑστέρηςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια