Σασμός spoiler: Σε αναβρασμό ο Αντρέας καταστρώνει νέο σχέδιο

Σασμός spoiler: Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού είναι πραγματικά ανατρεπτικές και αποκαλυπτικές. Αρχικά, ο Αντρέας φαίνεται ότι έχει ένα σκοτεινό σχέδιο που δεν διστάζει να το υλοποιήσει, αν και δεν αντιλαμβάνεται πλήρως τις απειλές που τον περιτριγυρίζουν. Αυτό το σχέδιο, που φαίνεται να είναι καταστροφικό, τον οδηγεί να συγκρουστεί με τον Μαθιό, και η συνάντησή τους αναμένεται να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Σασμός spoiler: Σε αναβρασμό ο Αντρέας καταστρώνει νέο σχέδιο

Πόσο θα επηρεάσει αυτόν τον ανταγωνισμό και τι θα έχει να του πει ο Αντρέας παραμένει ένα μυστήριο.Εν τω μεταξύ, ο θάνατος της Έλενας έχει σοκάρει τον Γιώργο και έχει προκαλέσει νέες υποψίες σχετικά με την τύχη του Φαρμάκη. Η αίσθηση ανασφάλειας και η ανάγκη για απαντήσεις αυξάνονται, και οι υποψίες περί εμπλοκής του Φαρμάκη στον θάνατο της Έλενας ενισχύονται.

Παράλληλα, η επιστροφή του Αντρέα παραμένει ένας παράγοντας που προκαλεί αναταραχές στις ισορροπίες μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων στο χωριό. Ο Αντρέας φαίνεται ανίσχυρος απέναντι στις απειλές της Μαρίνας και αδιάφορος έναντι των προσπαθειών του Αστέρη να τον εξοντώσει. Όλα αυτά εντείνουν την ανασφάλειά του και τον κάνουν να ακολουθήσει το σχέδιό του, που προφανώς επικεντρώνεται στον Μαθιό.

Από την άλλη πλευρά, ο Νικηφόρος βρίσκεται σε μια απόγνωση που φαίνεται να τον πνίγει από όλες τις πλευρές. Χωρίς εξηγήσεις και διέποντας από αδιέξοδο, απευθύνεται στον παπά Μιχάλη σε αναζήτηση της μοναδικής λύσης που απομένει για εκείνον.

Στο μεταξύ, ο Αντώνης έχει στα χέρια του πληροφορίες που φαίνεται να ανοίγουν τον δρόμο για την αποκάλυψη όλων των μυστικών και των πλεκτικών δικτυωμάτων που έχουν διαμορφωθεί στο χωριό. Η αποκάλυψή τους αναμένεται να έχει σημαντικές συνέπειες για την εξέλιξη της ιστορίας και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι χαρακτήρες της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος