ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Προσλαμβάνει ντετέκτιβ και του πιάνει στα πράσα

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σταύρος κατακλύζεται από τα πρόσφατα γεγονότα και κατηγορεί τον Αστέρη για επίθεση. Αυτή η εξέλιξη προκαλεί χάος και εγείρει πολλά ερωτηματικά. Ο Σταύρος έχει κατακλυστεί από τον θυμό του και είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Προσλαμβάνει ντετέκτιβ και του πιάνει στα πράσα

Προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να πιάσει μαζί την Αργυρώ και τον Αστέρη και όταν τα καταφέρνει, απειλεί την Αργυρώ ότι με αυτές τις φωτογραφίες θα της πάρει το παιδί.

Η Αργυρώ προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να κρατήσει το μωρό και είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Έχει βρει καταφύγιο στα Άνω Πορόια όπου ζει με την οικογένειά της.

Ο Αστέρης, μη μπορώντας να δει τη γυναίκα που αγαπά να υποφέρει, αποφασίζει να πάει να βρει τον Σταύρο στο Ρέθυμνο, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Ωστόσο, αυτή η συνάντηση δεν έχει καλή κατάληξη καθώς οι δύο άνδρες έρχονται σε σύγκρουση και πιάνονται από τις αρχές. Ο ένας χτυπάει τον άλλον και μετά όλα αλλάζουν.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη όταν ο Σταύρος καταγγέλει τον Αστέρη στην αστυνομία τότε επεμβαίνει ο Αντώνης και προσπαθεί να ανατρέψει τα πράγματα.

Οι κατηγορίες και οι αντκατηγορίες δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη ένταση και σύγχυση. Στο τέλος, κάθε χαρακτήρας θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες και να κάνει δύσκολες επιλογές που θα διαμορφώσουν τελικά το μέλλον του.

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια