Σασμός spoiler: Πως θα αντιδράσουν οι γονείς της Θεοδώρας για τον Αστυνομικό;

Σασμός spoiler: Η νεαρή κοπέλα θα ξανά ερωτευτεί και ο άνδρας που από ότι φαίνεται θα της κλέψει την καρδιά δεν θα είναι άλλος από τον νέο αστυνόμο που θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντικής. Πως θα αντιδράσουν άραγε οι γονείς της Θεοδώρας μόλις μάθουν πως προχώρησε την ζωή της ξανά; Η Θεοδώρα είναι μια ηρωίδα που θα μας απασχολήσει κατά πολύ και στον νέο κύκλο.

Σασμός spoiler: Πως θα αντιδράσουν οι γονείς της Θεοδώρας για τον Αστυνομικό;

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η Θεοδώρα και ο νέος Αστυνομικός θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου της δραματικής σειράς καθώς ο Αστυνόμος θα αναλάβει την υπόθεση του Άγγελου. Οι δυο νέοι θα ερωτευθούν παράφορα αλλά ο δρόμος της σχέσης τους δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Οι δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν θα είναι πολλές. Το μόνο σίγουρο πάντως σε αυτή την σχέση είναι πως θα την εγκρίνουν οι γονείς της Θοδώρας, ο Παντελής και η Άννα. Η ηρωίδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στα αισθηματικά της και αυτός ο έρωτας σίγουρα θα την αλλάξει και θα την ανανεώσει.

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler