ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Πόλεμος ανάμεσα σε Αντώνη και Ευθύμη – Τι έχει συμβεί;

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Παύλος Βρουλάκης, καλός φίλος του Ευθύμη, του ζητά να συνεργαστούν, με σκοπό να καταστρέψουν τους Σταματάκηδες. Ο Ευθύμης δέχεται φυσικά να βοηθήσει τον άνθρωπο που του έχει συμπαρασταθεί τόσο και μαζί βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Πόλεμος ανάμεσα σε Αντώνη και Ευθύμη – Τι έχει συμβεί;

Παράλληλα, ο Ευθύμης μπλέκεται με τον κόσμο της νύχτας, ανοίγοντας ένα μαγαζί. Αρχίζει να δραστηριοποιείται ξανά με τα παράνομα όπλα και τις ουσίες, βάζοντας σε κίνδυνο τους κατοίκους της πόλης.

Ο Ευθύμης Φαρμάκης, που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Αλεξανδρής, επιστρέφει στο χωριό, με αποτέλεσμα ο Αντώνης να γίνεται έξαλλος, στη σειρά Σασμός, μαθαίνοντάς το αυτό. Ο απατεώνας που κλείστηκε στη φυλακή, είναι πλέον ελεύθερος να ζήσει τη ζωή του, θέτοντας σε κίνδυνο κάποιους από τους πρωταγωνιστές.

Ο Αντώνης γίνεται έξαλλος με την επιστροφή του Ευθύμη και αποφασίζει να αναλάβει δράση, στη σειρά Σασμός. Ξεκινά να τον παρακολουθεί, γεγονός που θα τον φέρει κοντά με τον νέο αστυνόμο, Λευτέρη. Ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στον αστυνόμο, Αντώνη Φραγκιαδάκη και τον Ευθύμη Φαρμάκη ξεκινά στην σειρά Σασμός. Η συνέχεια επί της οθόνης μας….

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια