ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Παύλος και Ευθύμης συνεργάζονται για να καταστρέψουν τους Σταματάκηδες

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Παύλος Βρουλάκης, καλός φίλος του Ευθύμη, του ζητά να συνεργαστούν, με σκοπό να καταστρέψουν τους Σταματάκηδες. Ο Ευθύμης δέχεται να βοηθήσει τον άνθρωπο που του έχει συμπαρασταθεί τόσο και μαζί βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Παύλος και Ευθύμης συνεργάζονται για να καταστρέψουν τους Σταματάκηδες

Νέος πόλεμος ξεκινά στην Κρήτη! Ο Ευθύμης επιστρέφει στο χωριό, με αποτέλεσμα ο Αντώνης να γίνεται έξαλλος, στη σειρά Σασμός. Ο απατεώνας που κλείστηκε στη φυλακή, είναι πλέον ελεύθερος να ζήσει τη ζωή του, θέτοντας σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές.

Ο Ευθύμης μπλέκεται με τον κόσμο της νύχτας, ανοίγοντας ένα μαγαζί. Αρχίζει να δραστηριοποιείται ξανά με τα παράνομα όπλα και τις ουσίες, βάζοντας σε κίνδυνο τους κατοίκους της πόλης.

Ο Ευθύμης δέχεται επίθεση από δύο μέτωπα, για ένα, όμως, είναι σίγουρος: Πώς ο Παύλος Βρουλάκης θα τον προστατεύσει με κάθε κόστος!

Ο Αντώνης γίνεται έξαλλος με την επιστροφή του Ευθύμη και αποφασίζει να αναλάβει δράση, στη σειρά Σασμός. Ξεκινά να τον παρακολουθεί, γεγονός που θα τον φέρει κοντά με τον νέο αστυνόμο, Λευτέρη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια