Σασμός spoiler: Οργισμένη η Βασιλική την διώχνει από την κηδεία

Σασμός spoiler: Τα επεισόδια που ακολουθούν στη σειρά θα είναι πολύ δραματικά και θα επικεντρώνονται στην κηδεία του Νικηφόρου, με αναταραχές που προκύπτουν γύρω από την παρουσία της Καλλιόπης στην τελετή.

Σασμός spoiler: Οργισμένη η Βασιλική την διώχνει από την κηδεία

Πιο αναλυτικά, η Βασιλική εκφράζει τον οργή της προς την Καλλιόπη και της ζητά να αποχωρήσει από την κηδεία. Επισημαίνει ότι αυτή η στιγμή ανήκει σε αυτήν και στον γιο της Νικηφόρο. Παρά ταύτα, η Καλλιόπη εκφράζει συμπόνοια και σεβασμό προς το πένθος της Βασιλικής και της λέει να ηρεμήσει, εξηγώντας ότι και εκείνη πενθεί, καθώς ο Νικηφόρος ήταν εγγονός της.

Στη συνέχεια, η καπετάνισσα αναφέρει αιχμηρά: “Αυτό είναι το ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που σε είχα σαν κόρη μου;”. Η Βασιλική ανταπαντά με μίσος: “Κι έπρεπε να πληρώσω την καλοσύνη σου, με τη ζωή του παιδιού μου;”. Κατόπιν, απειλεί την Καλλιόπη ότι, εάν δεν αποχωρήσει, θα αποκαλύψει στον Αστέρη ότι η Καλλιόπη γνώριζε ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, με αποτέλεσμα να χάσει κι εκείνη τον γιο της. Κατόπιν αυτής της απειλής, η Καλλιόπη εξαναγκάζεται να αποχωρήσει με φόβο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος