Σασμός Spoiler: Ομολογεί τον φόνο στην Βασιλική

Σασμός Spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Μαθιός ομολογεί την αλήθεια πίσω από τον φόνο του Στεφανή και όλα θα αλλάζουν. Ο Ευθύμης έχει τον Μαθιό στο χέρι του και απειλεί να αποκαλύψει τα πάντα στη Βασιλική αν δεν πει ο ίδιος όλη την αλήθεια.

Σασμός Spoiler: Ομολογεί τον φόνο στην Βασιλική

Οι μέρες περνούν και ο Μαθιός παλεύει μέσα του . Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του και δεν μπορεί να αναπνεύσει. Ο Ευθύμης έχει συγκεκριμένα στοιχεία που, αν παρουσιαζόταν, θα τελείωναν τα πάντα. Μη μπορώντας να αντέξει άλλο την πίεση, ο Μαθιός συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο μία λύση: να αποκαλύψει την αλήθεια στη Βασιλική πριν την ακούσει από κάποιον άλλο.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να της εξηγήσει τους λόγους πίσω από τη δολοφονία. Η στιγμή που ο Μαθιός ομολογεί τη δολοφονία του Στεφανή, πλησιάζει. Η Βασιλκή θα ακούσει τη φρικτή αλήθεια με τα αυτιά της και θα βυθιστεί στο απόλυτο κενό.

Απέναντί της θα δει έναν άντρα τον οποίο μισεί και περιφρονεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο. Δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που της έκανε, δεν μπορεί να το καταλάβει, δεν μπορεί πια να ζήσει πια με τον Μαθιό. Όλα καταρρέουν.

Εξελίξεις ΣασμόςΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια