ΣΑΣΜΟΣ spoiler: Ομολογεί πως πυροβόλησε τον Μαθιό

ΣΑΣΜΟΣ spoiler: O Αστέρης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν τυχαία ακούει από τον Αντώνη τις υποψίες του πως τον Μαθιό τον έχει πυροβολήσει ο Νικηφόρος η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δώσει ο Φραγκιαδάκης, ο οποίος πια είναι εντελώς βέβαιος πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή.

ΣΑΣΜΟΣ spoiler: Ομολογεί πως πυροβόλησε τον Μαθιό

Ορμά εξαγριωμένος στο σπίτι της Καλλιόπης και ζητά εξηγήσεις από τη μάνα του και τον Νικηφόρο, αν είναι αλήθεια… Η Καλλιόπη προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη. «Μη βάνεις το κακό στο νου σου. Ο Νικηφόρος ποτέ δεν θα έχυνε αίμα Στα ματάκηδων.

Σαν πατέρα του τον έχει τον Μαθιό. Του Φραγκιαδάκη είναι αυτά τα καμώματα, που δεν μπορεί να πιάσει το φονιά του Στεφανή και ψάχνει από κάπου να πιαστεί».

Την ίδια στιγμή, η επίσκεψη του Αντώνη, που ψάχνει να δει πού βρισκόταν ο Νικηφόρος την ώρα που πυροβολήθηκε ο Μαθιός, ταράζει πολύ τη Βασιλική, η οποία βλέπει τον κλοιό γύρω από το παιδί της να στενεύει.

Η Καλλιόπη αναλαμβάνει να λύσει και αυτό το πρό- βλημα, δίνοντας άλλοθι στον Νικηφόρο. Μαζί ήταν, λέει στον Φραγκιαδάκη, και είχαν πάει στο σπιτάκι στο βουνό για κάτι δουλειές της.

Ο Νικηφόρος, όμως δεν κρατιέται. Κυριευμένος από οργή, πολύ επιθετικά ομολογεί την πράξη του στον Αστέρη και την Καλλιόπη. «Ναι, εγώ το έκανα και είχα υποχρέωση να το κάνω, για τον πατέρα μου. Έχω τιμή και υπόληψη και δεν λογαριάζω τη φυλακή.

Ο φονιάς του πατέρα μου πρέπει να πληρώσει», αφήνοντάς τους άναυδους. Από την αντίδραση του εξοργισμένου Αστέρη, που δεν μπορεί να χωνέψει ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον Μαθιό, κρίνεται η τύχη του Νικηφόρου…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος