Σασμός spoiler: Οι Βρουλάκηδες έχουν σκορπίσει τον τρόμο – Σε πανικό η Καλλιόπη!

Σασμός spoiler: Σε μεγάλο πανικό θα βρεθεί Καλλιόπη με τα τελευταία γεγονότα. Οι Βρουλάκηδες έχουν σκορπίσει τον τρόμο και μία είναι η λύση: Να φύγει από την Κρήτη η οικογένεια, άμεσα! Έτσι, λοιπόν, η Καλλιόπη, προκειμένου να διώξει την Αργυρώ και την Μαρίνα, καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο, στη σειρά Σασμός. Ζητάει λοιπόν από έναν κακοποιό της νύχτας να επιτεθεί στο σπίτι τους, απειλώντας τες με θάνατο!

Σασμός spoiler: Οι Βρουλάκηδες έχουν σκορπίσει τον τρόμο – Σε πανικό η Καλλιόπη!

Είναι έξαλλη από τα τελευταία γεγονότα και τρέμει για τα παιδιά της. Ο Αστέρης μπορεί να μην κινδυνεύει τόσο στη φυλακή, καθώς βρίσκεται στο πλευρό των “ισχυρών” και τον προστατεύουν, όμως ο Μαθιός κυκλοφορεί έξω ελεύθερος. Οι Βρουλάκηδες τον έχουν βάλει στο μάτι και το κακό δε θα αργήσει να συμβεί…

Η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως πρέπει να εξαφανίσει από προσώπου γης τόσο την Μαρίνα όσο και την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Μόνο εάν κλείσει οριστικά το σπίτι των Βρουλάκηδων θα ηρεμήσει πραγματικά.

Ο Μαθιός φυγαδεύεται στο βουνό για να γλιτώσει, οι Βρουλάκηδες όμως τον ακολουθούν παντού. Βέβαια, δε θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση, όπως υπολόγιζαν. Ο Μαθιός θα αμυνθεί και θα περάσει στην αντεπίθεση.

Η Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη τρομοκρατούνται! Ο άντρας αυτός εισβάλλει στο σπιτικό τους και απειλεί να τις σκοτώσει. Η Καλλιόπη πετυχαίνει τον στόχο της, καθώς η Μαρίνα ετοιμάζει τα πράγματά της, παίρνει την Αργυρώ και φεύγουν οριστικά από την Κρήτη… Για πόσο καιρό θα μείνουν μακριά;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

 

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια