ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή!

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ανατρεπτικά είναι τα γεγονότα που θα συμβούν στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, ο Αστέρης σώζει τη ζωή του Παύλου και μαζί με τον Μαθιό καταφέρνουν να εμποδίσουν μία τεράστια καταστροφή στα κτήματα των Βρουλάκηδων. Ωστόσο, γίνονται και η αιτία για να συλληφθούν τα ξαδέλφια τους.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή!

H διαθήκη του Άγγελου και τα κτήματα που κληρονόμησε η Αργυρώ από τον αδελφό της γίνονται η αιτία για να ανοίξει ένας ακόμη κύκλος αίματος. Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει, αλλά τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει, γιατί δεν θέλει να προδώσει την επιθυμία του Άγγελου να περάσουν σε εκείνη.

Αυτή η απόφαση, όμως, πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης, η οποία εκτοξεύει απειλές. Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή και ανησυχία στο χωριό και ιδιαιτέρως στον Αντώνη, ο οποίος είναι σε επαγρύπνηση μήπως κάποιος θελήσει να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες. Η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται που ο Νικηφόρος στηρίζει τις απόψεις της Καλλιόπης, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να τον ελέγξουν πια.

Τις επόμενες μέρες, ένα τυχαίο γεγονός θα σταθεί η αφορμή για να αναζωπυρωθεί εκ νέου το μίσος ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Συγκεκριμένα, ο Παύλος βρίσκεται έξω από το σπίτι της Καλλιόπης όταν γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής. Το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες και ο Παύλος παλεύει να σώσει όποιον βρίσκεται μέσα. Στην προσπάθειά του, μάλιστα, τραυματίζεται, αλλά η φωτιά διχάζει το χωριό και ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους, σίγουρος ότι το έκανε ο Παύλος. Ο Αστέρης, από την άλλη, προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. Η οικογένεια των Σταματάκηδων ενημερώνεται για το περιστατικό και τα ξαδέλφια Σταματάκηδες, ο Νικολής και ο Δημητρός, έχουν αποφασίσει να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες ακόμη και αν η καπετάνισσα διαφωνήσει μαζί τους.

Ωστόσο, ο Νικηφόρος μαθαίνει τα σχέδιά τους και μαρτυρά τα πάντα στον Μαθιό και στον Αστέρη. Ο τελευταίος με τη σειρά του ενημερώνει τον Αντώνη για να προλάβουν το κακό. Όλοι μαζί πηγαίνουν στα χωράφια των Βρουλάκηδων, καθώς ο Νικολής και ο Δημητρός έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν την περιουσία τους. Φτάνοντας εκεί, ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός κοντά στον Αστέρη, ο οποίος παγώνει. Λίγα μέτρα μακριά, βλέπει τον Δημητρό να ρίχνει κάτω τον Παύλο και να τον σημαδεύει με όπλο έτοιμος να τον πυροβολήσει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Αστέρης ορμά πάνω στον ξάδελφό του για να τον σταματήσει και οι δύο άντρες παλεύουν μπροστά στον σαστισμένο Παύλο, ο οποίος συνειδητοποιεί πως ο Αστέρης Σταματάκης τού έσωσε τη ζωή. Ο Παύλος με τον Αστέρη καταφέρνουν να αφοπλίσουν και να ακινητοποιήσουν τον Δημητρό, ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να σταματήσει τον Νικολή. Τα δύο ξαδέλφια πιάνονται στα χέρια, καθώς ο Μαθιός την τελευταία στιγμή αποφεύγει μία μεγάλη καταστροφή στην περιουσία των Βρουλάκηδων. Εκείνη την ώρα, εμφανίζονται ο Νικηφόρος και ο Αντώνης, έντρομοι. Ο τελευταίος συλλαμβάνει τους Νικολή και Δημητρό Σταματάκη, ενώ τα όσα διαδραματίστηκαν γίνονται γρήγορα γνωστά σε όλους. Η Καλλιόπη δεν μπορεί να πιστέψει πως οι γιοι της έγιναν η αιτία για να συλληφθούν τα ξαδέλφια τους, ενώ ο Παύλος νιώθει ευγνώμων απέναντι στον Αστέρη.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler