ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σταύρος θολώνει – Παίρνει το παιδί και φεύγει

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σταύρος βλέπει πως από τότε που επέστρεψαν στην Κρήτη, η σύζυγός του άλλαξε δραματικά. Το μυαλό της βρίσκεται διαρκώς στους Σταματάκηδες, αλλά και στον Αστέρη. Οι “τυχαίες” τους συναντήσεις, αλλά και τα μάτια της Αργυρώς που προδίδουν τον έρωτά της για εκείνον, είναι μαχαιριά στην καρδιά για τον Σταύρο.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σταύρος θολώνει – Παίρνει το παιδί και φεύγει

Η σχέση αυτή περνάει τεράστια κρίση. Ο Σταύρος και η Αργυρώ είναι διχασμένοι, με το παιδί τους, τον μικρό Πετρή, να βρίσκεται στη μέση, στη σειρά Σασμός. Όσο κι αν η Αργυρώ παλεύει να τον πείσει να μείνει στο πλευρό της, τόσο εκείνος απομακρύνεται.

Έτσι, μια μέρα, ο Σταύρος θολώνει.  Σταύρος αρπάζει το παιδί κι εξαφανίζεται, στη σειρά Σασμός. Αυτό κάνει την Αργυρώ να καταρρεύσει, καθώς δε περίμενε ποτέ πως ο σύζυγός της θα έκανε κάτι τέτοιο.

Όταν ο Σταύρος επιστρέψει, θα την κοιτάξει στα μάτια, δείχνοντάς της το πραγματικό του πρόσωπο. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Αργυρώς μετά από αυτό;

Ο Σταύρος ξεπερνάει τα όρια.. Χάνει το μυαλό του, παίρνει το παιδί (το οποίο φωνάζει πως είναι δικό του), ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Η Αργυρώ λυγίζει στην αγκαλιά της Μαρίνας και ουρλιάζει…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια