ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σταύρος δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σταύρος δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, τονίζοντάς της πως ήρθε η ώρα να σκεφτεί σοβαρά εάν θέλει να παραμείνουν μαζί, ή όχι. Στόχος του είναι να την κάνει να πονέσει, με τον χειρότερο τρόπο..

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σταύρος δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ

Ένα ηχηρό ξέσπασμα θα έχει ο Βαγγέλης με τον αδελφό του, στη σειρά Σασμός. Ο Σταύρος, απογοητευμένη από τη στάση της Αργυρώς κι αποφασισμένος να πάρει τη δική του εκδίκηση για τη διάλυση του γάμου του, πηγαίνει στα Γιάννενα, καταρρακωμένος.

Ο Βαγγέλης βλέπει τον αδελφό του σε κακή κατάσταση και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Του τονίζει να προσέχει και να μην σκέφτεται άσχημα για τη γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ…

Ο Βαγγέλης, στο μεταξύ, παραμένει μπλεγμένος με τοκογλύφους, παρόλο που είχε υποσχεθεί πως θα αλλάξει ζωή, στη σειρά Σασμός. Μήπως όλα αυτά θα θέσουν τη ζωή τους σε κίνδυνο; Μήπως το τέλος του Σταύρου πλησιάζει, στα Γιάννενα;

Για πρώτη φορά, τα δύο αδέλφια έρχονται κοντά. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να παρηγορήσει τον Σταύρο, όμως δε τα καταφέρνει. Με ποιον τρόπο θα εκδικηθεί την σύζυγό του και πόσο χαμηλά θα πέσει; Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν τους..

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Εξελίξεις ΣασμόςΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός ΑργυρόΣασμός επεισόδια