ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σταύρος αντιμέτωπος με την οργή του Αστέρη

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σταύρος θα αντιμετωπίσει την οργή του Αστέρη και του Μαθιού. Οι τρεις τους θα βγάλουν τα όπλα και θα παλέψουν για τον Πετρή, και την Αργυρώ . Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Σταύρος θα απαγάγει το παιδί από το σπίτι.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σταύρος αντιμέτωπος με την οργή του Αστέρη

Στόχος του είναι να ισοπεδώσει με την Αργυρώ, κάνοντας την να υποφέρει για το κακό που προκάλεσε στον γάμο και την οικογένειά τους. Η Αργυρώ χάνει το μυαλό της. Μόλις συνειδητοποιεί ότι το μωρό λείπει από την κούνια, γίνεται ράκος.

Ο Σταύρος θα κρύψει το μωρό στο σπίτι στο βουνά. Μόλις ο Αστέρης και ο Μαθιός φτάσουν στο σημείο, ο Σταύρος θα τραπεί σε φυγή. Αμέσως θα δώσει το μωρό στον Βαγγέλη και θα μπει στο αυτοκίνητο.

Ένα ατελείωτο κυνηγητό θα ξεκινήσει, με τον Σταύρο να πρωτοστατεί και τον Αστέρη και τον Μαθιό να τρέχουν πίσω του! Κάποια στιγμή οι Σταματάκης θα καταφέρουν να εγκλωβίσουν τον Σταύρο..

Με μια ξαφνική κίνηση ο Σταύρος θα σύρει το αυτοκίνητο στο γκρεμό και θα χάσει τις αισθήσεις του. Ο Αστέρης και ο Μαθιός θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του θα είναι τραγική.

Ο Βαγγέλης θα δώσει το μωρό πίσω στην Αργυρώ και θα λυγίσει πλάι στον τραυματισμένο αδελφό του.. Μία σκηνή που αναμένεται να κόψει την ανάσα, πλησιάζει.

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια