Σασμός Spoiler: Ο πρώτος σασμός και το χάος στη ζωή της Βασιλικής

Σασμός Spoiler: Οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» είναι ανατρεπτικές καθώς ο Μαθιός και ο Παύλος Βρουλάκης όπως θα δούμε στη συνέχεια συμμαχούν, κάτι που μπορεί να φέρει τον πρώτο σασμό.

Σασμός Spoiler: Ο πρώτος σασμός και το χάος στη ζωή της Βασιλικής

Οι σχέσεις των δυο αντρών μέχρι στιγμής ήταν τεταμένες. Άγρια βλέμματα και απειλές υπήρχαν σε κάθε τυχαία συνάντησή τους, με τον Παύλο μάλιστα να είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Αστέρη πριν μερικά επεισόδια. Ενώ και ο Μαθιός υπερασπίστηκε πολλές φορές την τιμή των Σταματάκηδων και ήταν έτοιμος να ξεκαθαρίσει τις διαφορές των δύο οικογενειών.

Η Βασιλική μπορεί να είναι ερωτευμένη και να νομίζει ότι μετά το γάμο της όλα πηγαίνουν καλά, όμως η αλήθεια απέχει αρκετά από αυτή την κατάσταση. Αρχικά, η ίδια θα παρατηρήσει μια αλλαγή στην συμπεριφορά του Μαθιού.

Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Μαθιό φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή της Βασιλικής, στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Η εξαφάνιση του όπλου με το οποίο σκότωσαν τον Στεφανή συμπίπτει με την αλλαγή στην συμπεριφορά του άντρα της. Τότε, η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο αγαπημένος της κάτι της κρύβει.

Όπως όμως όλα δείχνουν το όπλο του Μαθιού που βρέθηκε στα χέρια του Μανόλη, θα είναι η αφορμή για να συμμαχήσουν, καθώς ο Μανόλης το έδωσε στον Παύλο. Έτσι εκείνος, παρόλες τις διαφορές τους, θα ζητήσει από τον Μαθιό να συνεργαστούν αφού γνωρίζει ότι έχει μεγάλη εμπειρία στα όπλα από μικρός και του έχει εμπιστοσύνη. Ο Μαθιός ξαφνιάζεται και του λέει ότι δεν περίμενε να του κάνει τέτοια πρόταση.

Τελικά ο Μαθιός στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» συμφωνεί να τον βοηθήσει αλλά ζητά στον Παύλο, να αφήσει ήσυχους τον Αστέρη και την Αργυρώ, λέγοντας του «Αγαπιούνται, γιατί δεν μπορείς να το δεχτείς; Κι εσύ και η μάνα μου έχετε βαλθεί να τους καταστρέψετε» και εκείνος μονολογεί ότι κάτι θα ξέρουν…

Ο Μαθίος όμως για να μην καταλάβουν τίποτα θα δεχτεί να βοηθήσει τον Βρουλάκη για να βρει την προέλευση του όπλου. Για κακή του τύχη, το όπλο θα παραδοθεί στα χέρια του Αντώνη και τότε ο κλοιός στενεύει για τον Μαθιό.

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια