ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Παύλος θέλει να πάρει την ευθύνη πάνω του

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Σασμός θα αργήσει τελικά να έρθει, καθώς οι εξελίξεις των έχουν στήλη στο παρελθόν. Όπως σας είπαμε ήδη, η έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων τραυμάτισε και μετέφεραν τον Αστέρη στο νοσοκομείο, οι συγγενείς του ήταν έξαλλοι. Οι άνθρωποι στο χωριό αναστατώθηκαν από την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Αστέρης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ενώ η Αργυρώ δεν μπορούσε να κρύψει την ανησυχία της για αυτόν.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Παύλος θέλει να πάρει την ευθύνη πάνω του

Στο μεταξύ, ο Αντώνης συλλαμβάνει τα κατάλληλα άτομα για την βομβιστική επίθεση. Σύμφωνα με το προφίλ των δραστών, τα ξαδέρφια της Μαρίνας ευθύνονται για το περιστατικό, αν και ο Παύλος επιμένει ότι το έκανε μόνος του. Η Μαρίνα αναστατώνεται από την αναζωπυρωμένη βεντέτα, και συμβουλεύει την Αργυρώ να ταξιδέψει ξανά στο Ρέθυμνο με τα παιδιά της, και τον Σταύρο. Ο Παύλος αρχίζει να δείχνει της προθέσεις του και το τι πρόκειται να συμβεί στην συνέχεια.

Η Καλλιόπη μέσα στην φυλακή μαθαίνει για την έκρηξη και τα τραύματα του Αστέρη. Οι κατηγορίες της έπεσαν αμέσως στον Παύλο και την επιστροφή του. Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν τα στοιχεία για να εντοπίσουν τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου, και οι μέρες της στη φυλακή φαίνεται να είναι μετρημένες.

Πίσω στο χωριό, ο Μαθιός είναι θυμωμένος με αυτό που έχει συμβεί στο σπίτι του. Η συνάντηση με τη γιαγιά Ειρήνη θα οδηγήσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler