Σασμός spoiler: Ο Παύλος καταρρέει – φόβος για νέα βεντέτα

Σασμός spoiler: Ο τρίτος κύκλος της σειράς υπόσχεται να σαρώσει τους θεατές με τις απροσδόκητες στροφές και την αυξημένη ένταση που διακρίνει τις ζωές των χαρακτήρων. Οι περιπέτειες του Μαθιού και της Βασιλικής βρίσκονται σε απότομη καμπή, ενώ ο Νικηφόρος, αφοσιωμένος στον θυμό του, βρίσκεται σε σύγκρουση όχι μόνο με την Καλλιόπη, αλλά και με τον πιστό του φίλο.

Σασμός spoiler: Ο Παύλος καταρρέει – φόβος για νέα βεντέτα

Μια καταδικασμένη συνομιλία ανακατεύει τις κάρτες, διακινδυνεύοντας το μέλλον τους. Η ανησυχία παραμονεύει πάνω από το χωριό, ενώ οι προσπάθειες ανεύρεσης του αγνοούμενου Φαρμάκη δεν αποδίδουν αποτελέσματα. Ο Παύλος αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη, ενώ ο φόβος για την εκδήλωση νέας βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών αυξάνεται. Μια αποκάλυψη συγκλονίζει τους Σταματάκηδες, εμφανιζόμενη στην πιο κρίσιμη στιγμή τους.

 

 

Συγχρόνως, ένας μυστηριώδης παρελθοντικός χαρακτήρας εισβάλλει στο χωριό. Με την άφιξή του, όλα ανατρέπονται και η πορεία της ιστορίας διαταράσσεται βαθιά. Πόσο θα επηρεάσει αυτή η ανακάλυψη την πορεία των γεγονότων; Αυτό παραμένει ένα αναπάντητο μυστήριο, που προκαλεί αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος