Σασμός Spoiler: Ο πατέρας του Άγγελου αποτελεί ένα τεράστιο ερωτηματικό, τι συμβαίνει;

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη αποφασίζει να μην αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον γιο της Ανθούλας. Του λέει μόνο όλα όσα συμφέρουν την ίδια, αλλά και την οικογένειά της. Όπως τότε, έτσι και τώρα, νομίζει ότι προστατεύει τα αγαπημένα της πρόσωπα, χωρίς αν το κάνει πραγματικά.

Σασμός Spoiler: Ο πατέρας του Άγγελου αποτελεί ένα τεράστιο ερωτηματικό, τι συμβαίνει;

Ποιος είναι, λοιπόν, ο πατέρας του Άγγελου στη σειρά Σασμός; Ζει; Θα τον ανακαλύψει ο νεαρός πρωταγωνιστής, ύστερα από έρευνες; Ο Άγγελος έχει αναθέσει ήδη την υπόθεση σε έναν ντετέκτιβ στην Αθήνα.

Ο πατέρας του Άγγελου έπεσε νεκρός από τα χέρια του Σταματάκη. Έτσι ξεκίνησε αυτή η αιματηρή βεντέτα. Ο Βρουλάκης, σύζυγος της Μαρίνας, ερωτεύτηκε πολύ την Ανθούλα και μαζί έζησαν έναν παράνομο έρωτα.

Η Ανθούλα έμεινε έγκυος, μη μπορώντας να φέρει στον κόσμο αυτό το μωρό. Όλα θα τινάζονταν στον αέρα, με τις δύο οικογένειες να άνοιγαν πόλεμο. Γέννησε και το μωρό της πήγε για υιοθεσία στην Αθήνα, με την βοήθεια της Καλλιόπης.

Ύστερα, η Ανθούλα κλείστηκε σε ψυχιατρείο και πέθανε. Ή τουλάχιστον αυτό θέλησε να παρουσιάσει η Καλλιόπη. Όσοι ξέρουν την πικρή αλήθεια σιωπούν. Ο Άγγελος, όμως, θα μάθει πολύ σύντομα. Όπως, αντίστοιχα, η Καλλιόπη θα μάθει μυστικά της οικογένειάς της που θα την τσακίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καλλιόπη θα μάθει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρούς. Τότε, όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια