ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Πάνος προδίδει τον Ευθύμη και συμμαχεί με την Αιμιλία

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Τα τελευταία επεισόδια της σειράς του ALPHA ήταν γεμάτα ταραχώδη γεγονότα και μια επαναστατική συμμαχία έχει σχηματιστεί με στόχο την ανατροπή της τρέχουσας κατάστασης. Ο Πάνος προδίδει τον Ευθύμη και συμμαχεί με την Αιμιλία και τον Λευτέρη.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Πάνος προδίδει τον Ευθύμη και συμμαχεί με την Αιμιλία

Η Αιμιλία και ο Λευτέρης προσπαθούν να βάλουν τον Φαρμάκη πίσω από τα κάγκελα, αλλά ο επικίνδυνος άνδρας είναι ικανός να καλύπτει τα ίχνη του και να κρύβει τα εγκλήματά του.

Μάλιστα, έχει άτομα που παρακολουθούν τις ενέργειες της αστυνομίας, ιδιαίτερα του Αντώνη. Παρόλα αυτά, η Αιμιλία και ο Λευτέρης αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Πάνο σε μια προσπάθεια να τον τον συλλάβουν.

Ωστόσο, αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι τρεις τους είναι ότι πίσω από τον Φαρμάκη υπάρχει άλλος, ακόμη πιο επικίνδυνο. Ποια είναι αυτή η μυστηριώδης φιγούρα και ποιοι είναι οι απώτεροι στόχοι του;

Ο Πάνος παίρνει μια δραστική απόφαση να αλλάξει πλευρά, αγνοώντας τις πιθανές συνέπειες. Η Αιμιλία λαμβάνει πληροφορίες από αυτόν με επιφύλαξη. Θα καταφέρουν τελικά να συλλάβουν τον Ευθύμη;

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια