ΣΑΣΜΟΣ spoiler: Ο Νικηφόρος ζητά συγχώρεση – Η Μαρίνα απειλεί τον Ανδρέα

ΣΑΣΜΟΣ spoiler: Ο Νικηφόρος, που νιώθει το αδιέξοδο να τον κυκλώνει από παντού και δίχως να έχει εξηγήσεις, φτάνει στον παππά-Μιχάλη για να ακολουθήσει τη μόνη λύση που του μένει.

ΣΑΣΜΟΣ spoiler: Ο Νικηφόρος ζητά συγχώρεση – Η Μαρίνα απειλεί τον Ανδρέα

Εξομολογείται και ζητά τη συγχώρεση του Θεού και τη συμβουλή του παππά-Μιχάλη, ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση από το ξανά φούντωμα της βεντέτας. «Βοήθα μας στο κακό που έρχεται», προσεύχεται στον Θεό.

Ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Άνω Ποριά και καταφεύγει σε ένα μοναστήρι, προκειμένου να μείνει μόνος με τις σκέψεις του και να πάρει αποφάσεις. Ο Αντώνης, όμως έχει πια στα χέρια του την πληροφορία που εξηγεί τα πάντα και είναι αποφασισμένος να προχωρήσει γρήγορα…

Ο Ανδρέας θα πληροφορηθεί, έκπληκτος, στο σπίτι της θείας του, όλη την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Η αντίδρασή του θα είναι βίαιη, αλλά η Μαρίνα εξοργισμένη θα τον βάλει στη θέση του. «Θα πάρω εγώ η ίδια το όπλο και θα σε αντιμετωπίσω», του ξεκαθαρίζει.

Ωστόσο, ούτε οι απειλές της Μαρίνας ούτε το ξεκαθάρισμα του Αστέρη κατορθώνουν να ηρεμήσουν τον Ανδρέα, ο οποίος, έχοντας καταστρώσει ήδη κάποιο σχέδιο στο μυαλό του, καταλήγει στον Μαθιό. Κι εκείνος τον αντιμετωπίζει στα ίσα. Η παλιά έχθρα φαίνεται να φουντώνει και τα χειρότερα έρχονται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος