Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος βάζει εμπόδια στον γάμο της Βασιλικής!

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός μετά την αποφυλάκιση του Αστέρη το μόνο που έχει στο μυαλό του πλέον είναι ο γάμος του με τη Βασιλική. Μέσα στη μεγάλη του χαρά αγνοεί τους κινδύνους που ελλοχεύουν γύρω του. Από τη μια είναι ο Μύρωνας ο οποίος βρίσκει στοιχεία που ενοχοποιούν το Μαθιό και από την άλλη έχουμε το Μανόλη αλλά και το Νικηφόρο που σφίγγουν ασφυκτικά το κλοιό γύρω από το Μαθιό.

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος βάζει εμπόδια στον γάμο της Βασιλικής!

Μετά τον απειλητικό Μύρωνα άλλοι δύο ήρωες της σειράς «Σασμός» είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν νέα προβλήματα στη ζωή του αγαπημένου μας Μαθιού.

Ο μέχρι χθες φοβισμένος Μανόλης δείχνει να εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά του Μαθιού και ψάχνει να βρει τη δύναμη που θα του επιτρέψει να μιλήσει για το φονικό του Στεφανή. Επίσης και ο Νικηφόρος αλλάζει στάση απέναντι στο Μαθιό φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση και τη μητέρα του τη Βασιλική.

Ο Νικηφόρος αλλάζει γνώμη σχετικά με τον επικείμενο γάμο της μητέρας του με τον Μαθιό. Θεωρεί σκάνδαλο ένα τέτοιο γάμο και λέει την άποψη του αυτή στη Βασιλική η οποία μετά από τη νέα αυτή αντίδραση του γιού της διστάζει να προχωρήσει στο γάμο της με τον Μαθιό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επομενα επεισοδια