ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Νικηφόρος μπλέκει στα δίχτυα του υποκόσμου

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο νεαρός κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Στο πλευρό του στέκεται ο Μαθιός, ο οποίος προσπαθεί να τον βοηθήσει, με τον χειρότερο τρόπο. Η Βασιλική, άλλοτε χαίρεται που τους βλέπει μαζί, ενωμένους, άλλοτε θυμώνει με την αντιμετώπιση του Μαθιού προς τον γιο της.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Νικηφόρος μπλέκει στα δίχτυα του υποκόσμου

Μία σχέση που περιέχει αρκετές συγκρούσεις. Δύο άνθρωποι που ενώθηκαν κι αγαπήθηκαν πολύ, σαν πραγματική οικογένεια. Ο Μαθιός και ο Νικηφόρος θα αποδείξουν για ακόμη μια φορά πως η φιλία τους είναι εκρηκτική, στη σειρά Σασμός.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Νικηφόρος θα μπλέξει με τον υπόκοσμο, όπως έχει κάνει και ο Μανόλης. Οι δύο φίλοι θα συνεργαστούν με τον Ευθύμη, εισβάλλοντας στον συνεταιρισμό του.

Ο Νικηφόρος δε συμμορφώνεται, καθώς σκέφτεται πως από αυτή τη δουλειά θα βγάλει άφθονο χρήμα. Έτσι, δίνει τον καλύτερό του εαυτό και μπαίνει στα κυκλώματα που τον καθοδηγεί ο Μανώλης…

Αυτό που ο Νικηφόρος ξεχνά, είναι πως ο Ευθύμης είναι με το μέρος των Βρουλάκηδων. Η ύπαρξή του μέσα στο μαγαζί και στον συνεταιρισμό, μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει.

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ο Μαθιός αρπάξει τον Νικηφόρο και ξεσπάσει ένα απερίγραπτος καυγάς, στη σειρά Σασμός. Ο φόβος του Μαθιού είναι πως ο νεαρός θα κινδυνεύσει, αν συνεχίσει τις παρτίδες με τον Ευθύμη.

Όσο κι αν ο Μαθιός επιμένει, τόσο ο Νικηφόρος εξοργίζεται. Είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει το δικό του και θα το καταφέρει!

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός νικηφορος