Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος φεύγει από το σπίτι – Μαθαίνει για την σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό!

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός παρόλο που η Βασιλική του έχει δώσει εντολή να μην πει τίποτα ακόμα στον Νικηφόρο για την σχέση που διατηρούν οι δυο τους, αφού θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς ακόμα καθώς ο θάνατος του Στεφανή είναι πολύ πρόσφατος, ο Μαθιός παραβλέπει όλα όσα του λέει η αγαπημένη του και κάνει την μεγάλη αποκάλυψη στον ανιψιό του.

Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος φεύγει από το σπίτι – Μαθαίνει για την σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό!

Η σκηνή αυτή αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές καθώς ο Νικηφόρος ακούγοντας τον δεν θα μπορεί να πιστέψει όλα όσα του λέει ο θείος του, που πιά είναι σαν πατέρας του. Γίνεται έξαλλος και ξεσπά πολύ άσχημα. Την επόμενη κιόλας στιγμή συναντά την μητέρα του, Βασιλική και όλα αλλάζουν!

Μια πολύ έντονη σκηνή θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Βασιλική. Μητέρα και γιος θα έρθουν για πρώτη φορά αντιμέτωποι και ο λόγος θα είναι η αποκάλυψη που θα του κάνει ο Μαθιός για την σχέση που διατηρεί με την μητέρα του.

Θα δούμε για πρώτη φορά έναν πολύ διαφορετικό Νικηφόρο. Ο ήρωας αγριεύει και ξεσπά άσχημα στην μητέρα του. Εκείνη συνειδητοποιεί τι έχει γίνει και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως το μυστικό της αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Μαθιό, τον οποίο και είχε ορκίσει να μην πει ποτέ τίποτα σε κανέναν και ειδικά στον Νικηφόρο.

Τα πάντα αλλάζουν από εκείνη την στιγμή και η σχέση του Νικηφόρου και της Βασιλικής σταματά απότομα στην σειρά Σασμός. Ο ίδιος σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι λέγοντας την πως την εγκαταλείπει για πάντα. Η Βασιλική βυθίζεται στον πόνο ακούγοντας τον και οι προσπάθειες που κάνει για να του εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει καταλήγουν μάταιες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμος Μαθιοσ