ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Νικηφόρος δεσμεύει τη ζωή του πλάι σε μια γυναίκα που δεν αγαπά

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Νάντια ζει απροστάτευτη και μόνη. Ο μόνος που μπορεί να τη στηρίξει είναι ο Μαθιός. Μάλιστα, μπήκε και ο ίδιος σε αυτη την κατάσταση, καθώς ο Στεφανής χρησιμοποιούσε το όνομά του για τις βρομοδουλειές του.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Νικηφόρος δεσμεύει τη ζωή του πλάι σε μια γυναίκα που δεν αγαπά

Έρχονται δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Σταματάκη. Η αλήθεια για τον πατέρα της Νάντια έρχεται στο φως και τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Τα ψέματα του Στεφανή αποκαλύπτονται και η Βασιλική καλείται να αντιμετωπίσει μια ακόμη εξωσυζυγική σχέση του πρώην της. Η Βασιλική δέχεται στη ζωη της την Νάντια και την αντιμετωπίζει σαν κόρη της . Αυτό διχάζει τον Νικηφόρο, ο οποίος τρέφει συναισθήματα για την αδερφή του.

Αυτή η αγάπη ήταν εκρηκτική. Σαν να μην φτάνει αυτή η δύσκολη φιλοξενία, έρχεται και ένα προξενείο που θα φέρει σε σύγκρουση την οικογένεια Σταματάκη. Η Τζένη ανακοινώνει ότι είναι έγκυος, γεγονός που «πνίγει» τον Νικηφόρο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, δεσμευεί τη ζωή του πλάι σε μια γυναίκα που δεν αγαπά .

Η Βασιλική από την άλλη είναι αποφασισμένη να στηρίξει την Νάντια και να βρει λύση στα προβλήματά της.

Καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται, τα μυστικά αποκαλύπτονται και οι σχέσεις δοκιμάζονται. Θα καταφέρει η οικογένεια Σταματάκη να ξεπεράσει αυτές τις προκλήσεις και να βγει πιο δυνατή; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμος ΜαθιοσΣασμός νικηφορος