Σασμός spoiler: Ο Μαθιός συναντάει την Αργυρώ στο δρόμο και τη βοηθάει

Σασμός spoiler: Μία κορυφαία συνάντηση θα έχουν ο Μαθιός και η Αργυρώ, στη σειρά “Σασμός”. Οι δύο πρωταγωνιστές θα βρεθούν απέναντι, κορυφώνοντας την αγωνία των τηλεθεατών. Το ίδιο θα συμβεί και αργότερα, με τον Πέτρο.

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός συναντάει την Αργυρώ στο δρόμο και τη βοηθάει

Σταμάτακηδες και Βρουλάκηδες προσπαθούν με κάθε τρόπο να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την σκληρή βεντέτα. Πρώτος από όλους ο Αστέρης, ο οποίος ξεκαθάρισε στον Πετρή πως τον πιστεύει.

Η αστυνομία στρέφει αλλού τις έρευνές της, με την Καλλιόπη να μην πείθεται. Είναι η μόνη που επιμένει σε αυτή την βάναυση βεντέτα. Τα παιδιά της, όμως, έρχονται όλο και πιο κοντά με τον “εχθρό”…

Στο επόμενο επεισόδιο, το αυτοκίνητο της Αργυρώς μένει στη μέση του δρόμου. Χωρίς να έχει καταλάβει ποια είναι, ο Μαθιός τρέχει να την βοηθήσει. Μόλις κοιτάζονται στα μάτια, καταλαβαίνουν ότι οι δυο τους δεν πρέπει να μιλούν.

Η Αργυρώ του λέει πως θα καλέσει την οδική βοήθεια, ο Μαθιός, όμως, δε φεύγει στη σειρά Σασμός. Αντιθέτως, στέκεται δίπλα της, αναφέροντας πως δεν έχει σήμα στην περιοχή που βρίσκονται.

Της προτείνει να ρίξει μια ματιά στο αμάξι της και καταφέρνει να εντοπίσει το πρόβλημα. Η αμηχανία ανάμεσά τους είναι τεράστια. Η Αργυρώ τον κοιτάζει διστακτικά, ενώ εκείνος είναι παγωμένος.

Τελικά βρίσκει την λύση και της προτείνει να πάει να το κοιτάξει. Εκείνη τον ευχαριστεί. Η Αργυρώ δε γνωρίζει πως έχει απέναντί της τον δολοφόνο του Στεφανή κι εκείνος δε γνωρίζει πως έχει μπροστά του την αγαπημένη του αδελφού του…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξεις