Σασμός spoiler: Ο Μαθιός παίρνει τη θέση που είχε ο Στεφανής στην οικογένειά

Σασμός spoiler: Ο Στεφάνης μας αποχαιρετά και ο Μαθιός παίρνει τη θέση του, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που είναι γνωστό ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος, ο Μαθιός αρχίζει να φωνάζει πως θα πάρει εκδίκηση για την φρικτή αυτή δολοφονία.

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός παίρνει τη θέση που είχε ο Στεφανής στην οικογένειά

Έτσι, ρίχνει στάχτη στα μάτια της οικογένειάς του, με τον ίδιο να μη δίνει στόχο στην αστυνομία. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως ο Μανώλης κάποια στιγμή, θα λυγίσει. Ως τότε, η ημέρα της κηδείας βάφει με θλίψη και οργή την Κρήτη.

Η Βασιλική θρηνεί πάνω από τον νεκρό σύζυγό της, ενώ ο Νικηφόρος καταρρέει στο πλευρό της μητέρας του. Όλα αυτά, όσο ο Μαθιός ετοιμάζεται να αναλάβει δράση, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του.

Με δική του πρωτοβουλία, ο Μαθιός παίρνει τη θέση που είχε ο Στεφανής στην οικογένειά του, στη σειρά Σασμός. Ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως εκείνος θα είναι -πλέον- ο πατέρας του και στέκεται βράχος στο πλευρό του.

Αντίστοιχα, πλησιάζει την Βασιλική ερωτικά, εκπληρώνοντας τον μεγάλο του πόθο. Μόλις τα νέα για την παράνομη σχέση του Στεφανή φτάνουν στην πρωταγωνίστρια, ο Μαθιός βρίσκεται δίπλα της, για να την παρηγορήσει.

Οι ενοχές δε θα αργήσουν να τον κυριεύσουν. Ωστόσο, αυτό δε θα τον εμποδίσει καθόλου στο να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας που άφησε πίσω του ο Στεφανής. Κανείς δε θα καταλάβει αμέσως τα κίνητρά του.

Η Καλλιόπη, τσακισμένη από το γεγονός αυτό, θα ζητήσει εκδίκηση. Στο επίκεντρο θα βρεθεί από το πουθενά ο Πέτρος Βρουλάκης, ο οποίος θα περάσει αρκετές φορές από το αστυνομικό τμήμα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια