Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός έξαλλος – Απειλεί να σκοτώσει την Αργυρώ

Σασμός Spoiler: Έξαλλος θα γίνει ο Μαθιός, μόλις ενημερωθεί για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Όταν τους αντικρίσει μπροστά του να φιλιούνται, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός έξαλλος – Απειλεί να σκοτώσει την Αργυρώ

Η Βασιλική θα προσπαθήσει να τον καθησυχάσει, αποκαλύπτοντας πως γνώριζε για τη σχέση αυτή. Η ρήξη στο ζευγάρι θα είναι μεγάλη, όπως και η ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ο Αστέρης θα ζητήσει κατανόηση από τον Μαθιό, δίχως αποτέλεσμα.

Ο Αστέρης τρέμει στην ιδέα πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Ο Μαθιός απειλεί θεούς και δαίμονες, ζητώντας από τον αδελφό του να χωρίσει, πριν χυθεί αίμα. Φυσικά, ο Αστέρης αρνείται και ο πόλεμος ξεσπάει. Ο Αστέρης δεν ακούει λέξη και σειρά έχει ο Πέτρος Βρουλάκης, τον οποίο ο Μαθιός θα πιάσει στη μέση του δρόμου, ξεσπώντας άσχημα για την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Εξοργισμένος και γεμάτος αγανάκτηση, θα του πει να μαζέψει την αδελφή του.

Ο Πέτρος θα του απαντήσει ανάλογα. Αμέσως, θα τρέξει στην αδελφή του, με έναν ακόμη καυγά να ξεσπά. Όπως φαίνεται, τα αδέλφια Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων έχουν διχαστεί. Οι απειλές από τη μία οικογένεια στην άλλη, ανταλλάσσονται δίχως έλεος. Κανείς δε μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν πια…

Ο Πέτρος τρέμει για τη ζωή της αδελφής του, καθώς ο Μαθιός έδειξε το σκληρό του πρόσωπο. Όπως σκότωσε τον Στεφανή, δε θέλει πολύ για να ξανά βάψει τα χέρια του με αίμα. Η κατάσταση γίνεται εφιαλτική, με περισσότερες αποκαλύψεις να έρχονται στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoiler