Σασμός spoiler: Ο Μαθιός εξαφανίζει τα αποτυπώματα από το όπλο

Σασμός spoiler: Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ο τρίτος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα, φέρνοντας μια νέα σειρά συναρπαστικών εξελίξεων. Ο Μαθιός και η Βασιλική βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ ο Νικηφόρος ανησυχεί βαθιά για την υγεία της μητέρας του. Απρόσμενα, μια σειρά αποκαλύψεων ξεκινά από τη Βασιλική, ξεδιπλώνοντας έναν ντόμινο που θα αλλάξει τη ζωή όλων, και κυρίως του Νικηφόρου.

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός εξαφανίζει τα αποτυπώματα από το όπλο

Αυτή η σειρά αποκαλύψεων φέρνει στο φως την αλήθεια για τον βιολογικό πατέρα του. Η έλευση του Αντρέα στο χωριό δεν περνά απαρατήρητη. Παρόλο που όλα αυτά αφορούν το παρελθόν, το ζευγάρι βρίσκεται στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Η Βασιλική ανακτά γρήγορα τις δυνάμεις της, ενώ ο Δημήτρης την προσέχει προληπτικά για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Ωστόσο, τα πραγματικά προβλήματα για εκείνη ξεκινούν όταν μαθαίνει ότι ο άντρας της αγωνίζεται για τη ζωή του.

Με αγωνία και αγάπη, προσπαθεί να τον πείσει να συνεργαστεί με τους γιατρούς και να αναρρώσει. Παράλληλα, ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση όχι μόνο με τη μητέρα του αλλά και με την Καλλιόπη, που περιμένει έξω από το δωμάτιο του γιου της με αγωνία για ένα καλό νέο από τον Δημήτρη. Επίσης, έρχεται σε σύγκρουση με τον καλύτερό του φίλο, τον Μανόλη, όταν ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του πατέρα του.

Η ατμόσφαιρα στο χωριό γεμίζει με ανησυχία, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη παραμένουν άνευ αποτελέσματος. Ο Γιώργος δεν σταματά να ελπίζει να τον βρει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ενώ ο διοικητής της Ανω Ποριάς πιστεύει πως ο Φαρμάκης έχει εξαφανιστεί μακριά για να αποφύγει την σύλληψη.

Παράλληλα, ο Παύλος, ο ξάδελφος του Αντρέα, επιστρέφει στο χωριό μετά από χρόνια που βρισκόταν στη φυλακή της Τουρκίας. Η παρουσία του θα ξεσπάσει νέες συγκρούσεις και αναταραχές, αναθεωρώντας τις ισορροπίες και τις σχέσεις στο χωριό. Με την άφιξή του, τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος