Σασμός spoiler: Ο Μανώλης ξέρει τον δολοφόνο του Στεφανή αλλά δεν ομολογεί

Σασμός spoiler: Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε στο Happy Day για τον αγαπημένο μας Μανώλη και για όλα όσα θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια. Ο Νικηφόρος έχει μείνει ορφανός από πατέρα, με τον δολοφόνο του να καταζητείται στη σειρά Σασμός.

Σασμός spoiler: Ο Μανώλης ξέρει τον δολοφόνο του Στεφανή αλλά δεν ομολογεί

Ο Μανώλης ξέρει την σκληρή αλήθεια, όμως δε την ομολογεί. Τρέμει στην ιδέα και φοβάται πως θα έρθουν τα χειρότερα. Δεν βρίσκει το κουράγιο να πάει στο τμήμα για να αποκαλύψει την σκληρή αυτή αλήθεια.

Στο μεταξύ, ο Μαθιός έρχεται όλο και πιο κοντά στον Νικηφόρο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία σχέση πατέρα και γιου. Μόνο που, εάν μαθευτεί η απάνθρωπη αυτή πράξη του, ο Νικηφόρος θα αλλάξει σύντομα γνώμη.

Ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε στο Happy Day πως αν ο Νικηφόρος μάθει τον δολοφόνο του πατέρα του, θα μείνει για δεύτερη φορά ορφανός, στη σειρά Σασμός. Ωστόσο, ανέφερε πως αυτό θα αργήσει να συμβεί.

Για πολλά επεισόδια ακόμη, το μυστικό αυτό θα το ξέρουν μονάχα ο Μανώλης και ο Μαθιός. Σχετικά με την Θεοδώρα, η σχέση τους θα παραμείνει εκρηκτική. Η Θεοδώρα τον πιέζει να αποκαλύψει τον δολοφόνο, με σκοπό να εκδικηθεί τον Πετρή.

Αυτό θα φέρει νέα σύγχυση στην Κρήτη, με αποτέλεσμα ο Μανώλης να διχάζεται για ακόμη μια φορά. Αυτοί που είναι πεπεισμένοι πως ο μικρός γνωρίζει την αλήθεια, είναι ο παπάς του χωριού και ο αστυνόμος Αντώνης.

Βέβαια, κανείς δε θα καταφέρει να τον πείσει άμεσα να μιλήσει… Το μυστικό αυτό θα θαφτεί, όπως και η βεντέτα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός επεισόδια