Σασμός spoiler: Ο Μανόλης έρχεται σε σύγκρουση με τους γονείς του για την Κλαίρη!

Σασμός spoiler: Έχοντας έρθει αρκετά κοντά με την αδελφή του, ο Μανόλης της εκμυστηρεύεται πως η κοπέλα του είναι τυφλή. Φροντίζει να της επισημάνει πως η Κλαίρη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αισιόδοξος, που μάχεται για ένα καλύτερο αύριο.

Σασμός spoiler: Ο Μανόλης έρχεται σε σύγκρουση με τους γονείς του για την Κλαίρη!

Η Θοδώρα χαίρεται πολύ με την χαρά του αδελφού της και τρέχει να μοιραστεί το νέο αυτό με την μητέρα της. Η Άννα χαίρεται πολύ που μαθαίνει πως ο γιος της, επιτέλους, αφέθηκε στην μαγεία του έρωτα… Τα νέα, όμως, της αφήνουν μία γλυκόπικρη γεύση.

Περίεργη αντίδραση θα έχουν οι γονείς του Μανόλη μπροστά στην Κλαίρη, στη σειρά Σασμός. Η αλλαγή που παρατηρούν στον γιο τους είναι τεράστια και η χαρά μεγάλη. Ο Μανόλης κατάφερε να βρει τον έρωτα, ξεκινώντας μία πολύ όμορφη σχέση, στο πλευρό της δυναμικής Κλαίρης.

Όταν η Θοδώρα λέει στην μητέρα της πως η Κλαίρη είναι τυφλή, η Άννα παγώνει. Η πρώτη της σκέψη είναι ο Παντελής: Πώς θα δεχτεί ένα τέτοιο γεγονός και πώς θα ξεσπάσει στον γιο του, όταν μάθει για τη νέα του κοπέλα;

Η Άννα τρέμει στην ιδέα πως πατέρας και γιος θα έρθουν σε σύγκρουση. Μάλιστα, φοβάται πως όταν έρθει η στιγμή της γνωριμίας τους, ο Παντελής θα βγει εκτός ελέγχου και θα φέρει σε δύσκολη θέση το ζευγάρι.

Πράγματι, οι αντιδράσεις δε θα είναι πολύ καλές. Η Κλαίρη, συνηθισμένη, παρηγορεί τον Μανόλη πως όλα είναι καλά. Εκείνος, βέβαια, εκνευρίζεται στη σειρά Σασμός και κρατάει μία ψυχρή στάση απέναντι στους γονείς του, καθώς είναι ερωτευμένος με την Κλαίρη και θα κάνει τα πάντα, για να την έχει κοντά του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός μανωλης