Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος κρατάει την Στέλλα στο χέρι – Ήρθε η ώρα να τον ξεπληρώσει

Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος το έχει σκάσει από τη φυλακή και σε καμία περίπτωση δε θέλει να γυρίσει πίσω σε αυτήν την κόλαση. Αρκετό καιρό έχει κάτσει κι έχει αναλογιστεί τις πράξεις του. Ο ισοβίτης βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία κι απέδρασε από τη φυλακή με την ελπίδα να ζήσει ελεύθερος.

Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος κρατάει την Στέλλα στο χέρι – Ήρθε η ώρα να τον ξεπληρώσει

Η Στέλλα έντρομη για τη συνεργασία της με τον Καραπάνο, στο «Σασμό», του ζητάει μία τεράστια χάρη. Ο βαρυποινίτης την έχει του χεριού της και μπορεί να κάνει ότι θέλει με αυτήν την πληροφορία. Θα κρατήσει τον λόγο του;

Στο χωριό και η αστυνομία του έχει στήσει παντού καρτέρι. Ωστόσο, ο Καραπάνος ξέρει πολύ καλά τι θα κάνει, αφού έχει μία μεγάλη λίστα με ανθρώπους που του χρωστούν χάρη.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Στέλλα. Τη βοήθησε να βρει τη Σεμίνα και να βοηθήσει στην αθώωση του Αστέρη. Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή η δικηγόρος να ξεπληρώσει.

Ο Καραπάνος της τηλεφωνεί και της ζητά να τον κρύψει μέχρι να σκεφτεί το επόμενο βήμα του. Η δικηγόρος συμφωνεί αφού δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Η Στέλλα έντρομη ότι θα χάσει την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματός της ζητάει μία μεγάλη χάρη από τον Καραπάνο, στο Σασμό.

Του ζητάει μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι σχετίζεται με την απόδρασή του. Δε θέλει κανείς να μάθει ότι συνεργάζεται μαζί του, αφού μπορεί να καταστραφεί η καριέρα της, όπως και η ζωή της. Ο Καραπάνος θα κρατήσει τον λόγο του, αλλά η Στέλλα δε θα ησυχάσει εύκολα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός Στελλα