Σασμός spoiler: Ο Καραπάνος απειλεί τον Αστέρη!

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Καραπάνο στο «Σασμό» και αναπτύσσουν μία επικίνδυνη σχέση. Ο Καραπάνος δεν αστειεύεται και με τον δικό του τρόπο “προειδοποιεί” τον Αστέρη, ενώ του δίνει ένα δυνατό μάθημα.

Σασμός spoiler: Ο Καραπάνος απειλεί τον Αστέρη!

Ο Καραπάνος είναι ένας χαρακτήρας εκρηκτικός που με ένα του βλέμμα συνειδητοποιείς ότι δεν πρέπει με τίποτα να μπλέξεις με αυτόν τον άνθρωπο. «Ο Καραπάνος ξέρει τα πάντα, γι’ αυτό μη μου πεις ποτέ ψέματα», λέει ο ισοβίτης μεταξύ σοβαρού κι αστείου στον Αστέρη και τον Σταματάκη τον λούζει κρύος ιδρώτας.

Παρόλα αυτά, ο Αστέρης δεν φοβάται, ξέρει πως να χειριστεί ορισμένους ανθρώπους. Όταν του μιλάει για την Αργυρώ, ο Καραπάνος του λέει χαρακτηριστικά: «Εάν σε μισούνε, βρίσκουνε τη δύναμη και σου κόβουν το λαρύγγι, σε σφάζουν κανονικά».

Τότε, ο Αστέρης, όμως, του απαντάει «σε πνίγουν με ένα μαξιλάρι» δίνοντάς του την εντύπωση ότι ξέρει πράγματα για το παρελθόν του. Ο Σταματάκης δεν φοβάται τον Καραπάνο, ίσα ίσα αρχίζει να προσαρμόζεται στην ιδέα της φυλακής, κάτι πολύ επικίνδυνο όμως που ανησυχεί τους γύρω τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός ΑστέρηςΣασμός εξελίξεις