Σασμός spoiler: Ο Επίλογος – Σφαίρες, Αντιπαραθέσεις και Απειλές

Σασμός spoiler: Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αγαπημένης ελληνικής σειράς μυθοπλασίας υπόσχεται να είναι εκρηκτικός. Από τη Δευτέρα 25/9, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ανατρέψουν ό,τι νόμιζαν ότι ήξεραν. Τίποτα δεν θα παραμείνει αναλλοίωτο. Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις και ανατροπές που θα καθηλώσουν το κοινό.

Σασμός spoiler: Ο Επίλογος – Σφαίρες, Αντιπαραθέσεις και Απειλές

Ο νέος trailer προετοιμάζει το έδαφος για την έναρξη αυτού του επεισοδίου. Ένα όπλο αποσυρμένο από το θήλασμά του, ο ήχος μιας σφαίρας που βρίσκει τον στόχο της, ολοκληρώνουν το παζλ της αγωνίας. Ένας άνθρωπος βρίσκεται στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου, και μία μητέρα υποφέρει δίπλα του. “Είσαι γιος του,” της λέει, ενώ ένας άλλος άντρας πολεμά για τη ζωή του.

Καθώς οι γεγονότα ξεδιπλώνονται, αποκαλύπτονται κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις ανατρέπουν το περιβάλλον, ορίζοντας μια νέα πραγματικότητα. Οι διαφορετικές συγγενικές σχέσεις κρύβουν στιγμές σύγκρουσης και αποκαλύψεων.

Ένα πτώμα ανοίγει ερωτήματα, ενώ ένας αστυνομικός αναζητά απαντήσεις. “Ήμουν σίγουρος ότι θα το έσκαγε,” λέει. Αποκαλύψεις ανατρέπουν σχέσεις ζωής. “Ήξερες; Για μένα είσαι νεκρός… Δεν έχω δύναμη να συγχωρήσω κανέναν, ούτε θέλω,” διαμαρτύρεται μια γυναίκα.

Κάποιοι επικριτικοί συγγενείς αντιμετωπίζουν την παρουσία ενός “φίλου” που μοιάζει να κρύβει σκοτεινές προθέσεις. “Έκανε κοπέλι η ανιψιά μου, με το φονιά του αδελφού της;” ρωτά ο Μαθιός. Όμως, κάποιοι προσπαθούν να βρουν συμφιλίωση. “Από τότε που έφυγες συνέβησαν πολλά. Τώρα είναι ευκαιρία να κόψουμε για πάντα αυτό το μίσος,” λέει ένας χαρακτήρας.

Καθώς οι εντάσεις αυξάνονται, η απειλή αιωρείται στον αέρα και ο μίσος διαδίδεται. “Δεν ήλθε για καλό αυτός ο άνθρωπος… Δεν προλάβαμε να περάσουμε καλά καλά τις βέρες και πέσαν όλες οι συμφορές πάνω μας,” σχολιάζει κάποιος. Ένας άντρας βγαίνει μπροστά για να προστατέψει την οικογένειά του. “Εάν τολμήσεις να πειράξεις τη γυναίκα ή το παιδί μου, θα με βρεις μπροστά σου,” δηλώνει αποφασισμένος.

Μια γυναίκα είναι έτοιμη να ξεπεράσει τα όρια της για να προστατέψει την οικογένειά της. “Θα πάρω εγώ η ίδια το όπλο και θα σε αντιμετωπίσω,” απειλεί. Ο ιερωμένος, στο χνάρι του Θεού, ικετεύει: “Βοήθα μας στο κακό που έρχεται.”

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμος - campaign trailer - ερχεται στον alphaσασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaσασμος alpha tvΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος γ κυκλοςσασμος γ κυκλος ο επιλογοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 1Σασμός ΕιρηνηΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμοσ τρειλερ