Σασμός spoiler: Ο Χρόνης τα αποκαλύπτει όλα – Ο Αμερικάνος ανακατεύει την τράπουλα

Σασμός spoiler: Ο Αμερικάνος ήταν το δεξί χέρι του Καραπάνου, αλλά πρόδωσε την εμπιστοσύνη του. Απέκτησε μεγάλη δυναμική ως φυσιογνωμία, είχε την εξυπνάδα και τα προσόντα και ανελίχθηκε. Τον Αμερικάνο τον κυνηγούν όλοι για να τον πιάσουν. Πάμε να δούμε τώρα Πώς φτάνει στο σημείο να πάρει πάνω του το φόνο του Στεφανή.

Σασμός spoiler: Ο Χρόνης τα αποκαλύπτει όλα – Ο Αμερικάνος ανακατεύει την τράπουλα

Από το να τον πιάσουν οι άνθρωποι του Καραπάνου και να τον κάνουν κομματάκια, προτιμά να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί και να τον βάλουν απλά στη φυλακή. Ο ίδιος δε, θα διαπραγματευτεί μαζί τους, αφού θα τους παραδοθεί και θα τους πει τα πάντα και για τον Στεφανή και τον Καραπάνο, αρκεί να τον πάνε στον Κορυδαλλό και όχι στις φυλακές της Κρήτης. Εκεί ο Καραπάνος θα τον έτρωγε ζωντανό την επόμενη ημέρα του εγκλεισμού του. Ο Αμερικάνος δημιουργεί μια ολόκληρη δολοπλοκία και ο Φραγκιαδάκης μένει άφωνος, αν και διατηρεί πολλά ερωτηματικά. Ο Μαθιός με την Καλλιόπη δοξολογούν την τύχη τους, ενώ ο Αστέρης μέσα στη φυλακή νιώθει τρισάθλια, καθώς πιστεύει ότι προκάλεσε το θάνατο του Πετρή χωρίς λόγο.

Τώρα, Τι σχέση έχει ο Στεφανής με τον υπόκοσμο, και Πώς θα γίνει πιστευτή αυτή η ιστορία; Ο Στεφανής είχε ένα ελάττωμα και ήταν γνωστό σε όλους, ήταν γυναικάς. Άρα, με γεγονότα, ημέρες, ώρες και ονόματα, ο Αμερικάνος θα πουλήσει μια ιστορία για μια γυναίκα που πήγε να του πάρει ο Στεφανής από το μπαρ. Ο Φραγκιαδάκης τον ακούει με σκεπτικισμό γιατί την ιστορία την έχει δέσει πολύ ωραία. Ο Αμερικάνος θα κάνει δηλώσεις σε κάμερες και δημοσιογράφους.

Από την Άνω Ποριά μέχρι τα Γιάννενα και από το Ηράκλειο που βρίσκεται ο Νικηφόρος μέχρι τις φυλακές που είναι κλεισμένος ο Αστέρης, θα πέσει βόμβα! Φυσικά, μετά από όλα αυτά, δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τύχη του Αμερικάνου και τι θα γίνει, αν θα πάει στον Κορυδαλλό, αν θα τον φάνε ή αν θα δραπετεύσει. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ήρθε και ανακάτεψε την τράπουλα για όλους!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler