Σασμός spoiler: Ο Αστέρης ζητάει από την Αργυρώ να τον επισκεφτεί στη φυλακή

Σασμός spoiler: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τραγικές καθώς η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη.Η πρώτη συνάντηση Αργυρώς και Αστέρη μετά το φόνο του Πετρή είναι γεγονός. Και θα είναι καθηλωτική. Το μίσος φουντώνει για τα καλά.

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης ζητάει από την Αργυρώ να τον επισκεφτεί στη φυλακή

Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Όταν το μαθαίνει μη μπορώντας να αντέξει η Αργυρώ κάνει απόπειρά αυτοκτονίας. Η μαχαιριά του αδερφού της από τα χέρια του Αστέρη, του ανθρώπου που αγάπησε όσο κανέναν άλλον την διαλύει. Παρότι μαθαίνει πως ήταν ατύχημα και δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδερφό της ,η Αργυρώ είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Καθημερινά επισκέπτεται τον τάφο του Πέτρου, με τις τύψεις και τις ενοχές να τη βασανίζουν.

Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη έτσι ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα. Ο Αστέρης ζητά να κάνει κάτι, έτσι ώστε να δει την Αργυρώ και να της εξηγήσει τί έγινε.

Ο Μαθιός προσπαθεί να διαχειριστεί την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Πρέπει τώρα να πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει. Και ενώ ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση, ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να τον πείσουν να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αθωότητά του. Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της και προσπαθεί, παρά τις αντιρρήσεις του να εμπλέξει σε αυτό και τον Μαθιό.

Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον αγαπημένο της, αλλά όταν ακούει το μήνυμα που της στέλνει ο Μαθιός, αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή. Η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα θα αποβεί τραυματική και για τους δύο.

Οι δύο πρώην αγαπημένοι καταλαβαίνουν πως το χάσμα που τους χωρίζει δεν μπορεί πια να γεφυρωθεί….

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός ΑστέρηςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια