ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Αστέρης την κλείνει στην αγκαλιά του

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Αστέρης την κλείνει στην αγκαλιά του κι εκείνη λυγίζει. Οι τυχαίες τους συναντήσεις πραγματοποιούνται όλο και πιο συχνά, με αποτέλεσμα το πάθος να φουντώνει. Η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως δεν αντέχει άλλο μακριά του.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Αστέρης την κλείνει στην αγκαλιά του

Η μεγάλη αυτή σκηνή, έρχεται. Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα τυλιχθούν στα δίχτυα του έρωτα, περνώντας μία καυτή βραδιά που θα ξεσηκώσει τους τηλεθεατές, στη σειρά Σασμός! Όσο κι αν η Αργυρώ αντιστέκεται, ο Αστέρης της δείχνει πως δε μπορεί να αποφύγει την μοίρα..

Η Αργυρώ θα ξεσπάσει για τον πόλεμο που της έχει κηρύξει ο Σταύρος. Θα αποκαλύψει στον Αστέρη πως φοβάται για το παιδί και πως όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Εκείνος θα την πάρει τρυφερά αγκαλιά. Τότε, η Αργυρώ θα τον φιλήσει με πάθος, μη μπορώντας άλλο να συγκρατήσει τον εαυτό της. Είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και δε μπορεί να κρύβεται άλλο..

Όλοι θα τους ψάχνουν, όμως κανείς δε θα γνωρίζει που είναι το ζευγάρι. Θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και να ξεχάσουν ότι έγινε, όμως θα είναι αργά… Η αγάπη αυτή σιγοκαίει ακόμη μέσα τους.

Μόλις τον φιλήσει, οι δυο τους θα κυλιστούν στο έδαφος. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα κάνουν παθιασμένο έρωτα, αγνοώντας τις συνέπειες, στη σειρά Σασμός. Την επόμενη μέρα, τίποτε δε θα είναι ξανά το ίδιο..

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια