Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης στη φυλακή με την Αργυρώ έγκυο

Σασμός Spoiler: Μετά το φρικτό φονικό, όλα θα αλλάξουν στις δύο οικογένειες. Ο Αστέρης κλείνεται στη φυλακή, οι Βρουλάκηδες θρηνούν στη σειρά Σασμός, η Στέλλα αποφασίζει να τον σώσει και η Αργυρώ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. Έγκυος από τον φονιά του αδελφού της.

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης στη φυλακή με την Αργυρώ έγκυο

Η ίδια δυσκολεύεται να πιστέψει πως ο Αστέρης διέπραξε αυτό το έγκλημα κατά λάθος. Δε τον εμπιστεύεται πια, αντιθέτως ζητάει εκδίκηση. Μαζί με την Μαρίνα εγκαταλείπουν οριστικά την Κρήτη, βρίσκοντας παρηγοριά σε άλλο μέρος της Ελλάδας.

Βέβαια, η Αργυρώ δε θα αργήσει να καταλάβει φεύγοντας πως κάτι δε πάει καλά. Ύστερα από μία εξέταση, θα διαπιστώσει πως είναι έγκυος και τότε όλα μέσα της θα αλλάξουν, οριστικά. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, νέες περιπέτειες περιμένουν την ηρωίδα, μετά τον φρικτό θάνατο του αδελφού της.

Θα προσπαθήσει να ξεκινήσει μία νέα ζωή, βήμα – βήμα. Μοναδικός της σύμμαχος θα είναι η μητέρα της. Άλλωστε, το τέλος της γιαγιάς Ειρήνης θα φτάσει σύντομα, μετά τον θάνατο του Πετρή.
Όσο ο Αστέρης παραμένει στη φυλακή, στη σειρά Σασμός, η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί μέσα της το γεγονός πως είναι έγκυος. Μάλιστα, δεν αποκλείει το γεγονός να κρατήσει το παιδί, να το μεγαλώσει με αγάπη και φροντίδα, κρύβοντάς του την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του.

Δε θέλει καμία σχέση με τον Αστέρη Σταματάκη και το επιδιώκει, χωρίς να τον υπολογίζει…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler