Σασμός spoiler: Ο Αστέρης σώζει τον Παύλο από τις φλόγες

Σασμός spoiler: Η νέα σεζόν φέρνει νέες προκλήσεις και δραματικές στιγμές για τους ήρωες της σειράς. Με την άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη και πολύπλοκη. Ο Αντρέας είναι ο πρώτος ξάδελφος του Παύλου και ο αδελφός του Τηλέμαχου, και η παρουσία του φέρνει αναταραχές στις δύο οικογένειες.

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης σώζει τον Παύλο από τις φλόγες

Από νεαρή ηλικία, ο Αντρέας αποκτά μια άγρια και σκληρή φύση, που τον καθιστά επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Ο παπα-Μιχάλης, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει για την ειρήνη και την αρμονία του χωριού, προτρέπει την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, ο Αντρέας εγκαταλείπει τη γηγενή του Κρήτη και γίνεται καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων.

Ωστόσο, πριν από έξι χρόνια, συλλαμβάνεται από την τουρκική ακτοφυλακή για παράνομη μεταφορά καυσίμων και καταδικάζεται σε τρία χρόνια φυλάκισης στο Μάλτεπε. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του, εμπλέκεται σε έναν καβγά με έναν συγκρατούμενό του, προκαλώντας τον τόσο πολύ που τον οδηγεί στο νοσοκομείο. Αργότερα, επιτίθεται και σε αστυνομικούς της φυλακής, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης.

Μετά την αποφυλάκισή του, επιστρέφει στην Άνω Ποριά, όπου ο Παύλος έχει καλέσει τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν για τον σασμό. Η παρουσία του Αντρέα στο χωριό προκαλεί έκπληξη τόσο στον αδελφό του όσο και στον Παύλο, με τον οποίο τον συνδέει μια ισχυρή φιλία. Ωστόσο, ο Αντρέας μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και εξοργίζεται.

Επιπλέον, επιδιώκει να εκδικηθεί για τον θάνατο των ανιψιών του, του Πετρή και του Άγγελου, αλλά δεν βρίσκει στον Παύλο τον σύμμαχο που φανταζόταν. Ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να αναζωογονήσει την έχθρα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, και γι’ αυτό οργανώνει ένα αδίστακτο σχέδιο. Συναντάει ορισμένους άνδρες που εμπιστεύεται και τους ζητάει να τοποθετήσουν μια βόμβα στο σπίτι του Παύλου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και τους κινδύνους.

Στη συνέχεια, σκοπεύει να κατηγορήσει τους Σταματάκηδες για την επίθεση, με στόχο όχι μόνο να χωρίσει τον Αστέρη και την Αργυρώ, αλλά και να προκαλέσει μια νέα αιματηρή βεντέτα. Και τελικά, μια νύχτα, ενώ βρίσκεται μέσα στο σπίτι του Παύλου, οι άντρες του τοποθετούν τη βόμβα. Μέσα σε λίγα λεπτά, το σπίτι καίγεται. Ο Αντρέας προσπαθεί να σώσει τόσο τον εαυτό του όσο και τον Παύλο, αλλά δεν περιμένει αυτό που ακολουθεί.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ περνούν από το σημείο και ο νεαρός με κίνδυνο για την ίδια του τη ζωή, ρίχνεται μέσα στις φλόγες για να σώσει τον Παύλο. Όταν εκείνοι και ο Αντρέας βγαίνουν από το σπίτι, ο Αντρέας προσπαθεί να πείσει την οικογένειά του ότι οι Σταματάκηδες φέρονται ως υπεύθυνοι για τη βόμβα.

Ωστόσο, κανείς δεν τον πιστεύει, ειδικά ο Παύλος. Οι Σταματάκηδες αρνούνται κατηγορηματικά κάθε συμμετοχή στο περιστατικό, αλλά ο Αντρέας απειλεί ότι θα ξεσπάσει μια νέα επικίνδυνη βεντέτα αν δεν γίνουν αποδεκτές οι αιτήσεις του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος