ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Αστέρης σώζει τη ζωή του Παύλου

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Μέχρι να πάρει η Αργυρώ την απόφαση να τα πουλήσει στους Σταματάκηδες, ο πόλεμος συνεχίζεται. Η Καλλιόπη και ο Νικηφόρος ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες, την ίδια στιγμή που ο Παύλος πανηγυρίζει για τη νίκη του.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Αστέρης σώζει τη ζωή του Παύλου

Μία άγρια συμπλοκή θα οδηγήσει τους Σταματάκηδες στη φυλακή, με αποτέλεσμα ο πολυπόθητος Σασμός να αργεί… Τα χωράφια του Άγγελου έχουν ανάψει νέες φωτιές στην οικογένεια.

Τα ξαδέλφια των Σταματάκηδων, ο Νικολής και ο Δημήτρης αναλαμβάνουν δράση με εντολή της Καλλιόπης, να κάψουν τα χωράφια του Άγγελου. Για το σκηνικό αυτό ενημερώνονται ο Μαθιός και ο Αστέρης, οι οποίοι τρέχουν στο σημείο, για να τους εμποδίσουν.

Για κακή του τύχη, στα χωράφια βρίσκεται και ο Παύλος.Οι Σταματάκηδες ορμούν στον Παύλο και ξεκινούν τους πυροβολισμούς. Ο Αστέρης τους ακούει από μακριά και τρέχει, για να προστατεύσει τον Βρουλάκη.

Τα αίματα έχουν ανάψει και ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει. Θα πάρει η Αργυρώ την σωστή απόφαση, πριν να είναι αργά;

Μία άγρια συμπλοκή ξεκινά. Ο Μαθιός κρατάει τον Νικολή, ο Σταματάκης τον Δημήτρη. Ο Παύλος βρίσκεται στο έδαφος, σοκαρισμένος. Ο Αστέρης του έσωσε τη ζωή… Μετά από αυτή την άγρια επίθεση, οι Σταματάκηδες οδηγούνται στη φυλακή, με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη να χτυπά τον πρώτο συναγερμό, στη σειρά Σασμός.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός ΑστέρηςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια