Σασμός spoiler: Ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ για την εγκυμοσύνη της Στέλας

Σασμός spoiler: Μετά την αποκάλυψη ότι η Στέλλα είναι έγκυος, ο Αστέρης αποφασίζει να το πει στην Αργυρώ στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός. Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ και πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ για την εγκυμοσύνη της Στέλας

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στον Αστέρη, που το έμαθε από τη μητέρα της Στέλλας. Ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, παλεύοντας με τις ενοχές του και αποφασίζει να το ανακοινώσει στην Αργυρώ. Η αντίδραση της Αργυρώς δεν θα είναι η αναμενόμενη…

Με πολλή νευρικότητα και άγχος, ο Αστέρης ζητά από την Αργυρώ να μείνει ψύχραιμη και να μην χωρίσουν σε καμία περίπτωση. Ύστερα, με μία ανάσα της ανακοινώνει ότι η Στέλλα είναι έγκυος, με την κοπέλα να μένει άφωνη.

Παρόλα αυτά, προσπαθεί να πείσει τον Αστέρη να αναλάβει τις ευθύνες του και να μιλήσει στην Στέλλα. Η Αργυρώ του τονίζει ότι ένα παιδί δε θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα και να βρει την Στέλλα σύντομα να της μιλήσει!

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα ανακοινώνει στους γονείς της ότι θα ρίξει το παιδί και ότι έχει πάρει την απόφασή της. Η μητέρα της φαίνεται πως συμφωνεί μαζί της, ενώ ο πατέρας της φοβάται ότι αργότερα μπορεί να το μετανιώσει. Παρόλα αυτά, η Στέλλα φαίνεται αποφασισμένη κι έτοιμη να σταματήσει την κύησή της.

Πώς θα αντιδράσει ο Αστέρης και η Αργυρώ όταν μάθουν τι αποφάσισε η Στέλλα στη συνέχεια της σειράς Σασμός; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια