Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης καταρρέει στα χέρια της Αργυρώς

Σασμός Spoiler: Σύντομα θα δούμε τον Αστέρη να καταρρέει. Οι πόνοι και η αδιαθεσία του δε θα τον αφήσουν σε ησυχία. Θα αρχίσει να αισθάνεται έντονες ζαλάδες, θα νιώθει αδύναμος να σταθεί στα πόδια του. Βέβαια, δε θα μιλήσει σε κανέναν.

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης καταρρέει στα χέρια της Αργυρώς

Η υγεία του Αστέρη χειροτερεύει καθημερινά, στη σειρά Σασμός. Από τότε που δώρισε το νεφρό του στην Αργυρώ, όλα άλλαξαν στη ζωή του. Μπορεί οι γιατροί να του διαβεβαίωσαν πως θα είναι καλά, όμως η καθημερινότητά του χειροτέρευσε.

Η Καλλιόπη φυλακίζεται για να σώσει τον Μαθιό και στο σπίτι επικρατεί παράνοια. Κανείς δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Αστέρης φοβάται να μιλήσει για όσα αισθάνεται, παρόλο που ο Μαθιός ξέρει για την εγχείρηση που πραγματοποίησε.

Μία ημέρα παίρνει το αυτοκίνητο… Στο δρόμο αισθάνεται τεράστια αδιαθεσία και κάνει στην άκρη για να πάρει μια ανάσα. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κάνει μία στάση.

Εκεί, παλεύει να σταθεί στα πόδια του, παλεύει να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. Από το σημείο αυτό περνάει η Αργυρώ, η οποία αναγνωρίζει το αυτοκίνητο του Αστέρη και σταματάει από περιέργεια να δει τι συμβαίνει.

Ξάφνου, τον βλέπει να υποφέρει, να έχει ιδρώσει και να μάχεται να μη χάσει τις αισθήσεις του. Η Αργυρώ προσπαθεί να τον φροντίσει, να τον κρατήσει στα χέρια της, να μη τον αφήσει να πάθει άλλο κακό. Η στιγμή αυτή είναι συγκλονιστική… Η υγεία του Αστέρη χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και η Αργυρώ αγνοεί τον πραγματικό λόγο, στη σειρά Σασμός.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Εξελίξεις ΣασμόςΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια