ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη – Η Καλλιόπη καταρρέει

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη και η Καπετάνισσα μαζεύει όλη την οικογένεια και την Στέλλα μαζί για να τον αποχαιρετήσουν και να του ευχηθούν καλό ταξίδι. Και ενώ το κλίμα είναι άκρως συγκινητικό και χαρούμενο η Καλλιόπη θα τους χαλάσει αυτή την όμορφη βραδιά καθώς η ίδια θα νιώσει μια έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να λιποθυμά.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη – Η Καλλιόπη καταρρέει

Ολόκληρη η οικογένεια των Σταματάκηδων μαζεύεται στο αρχοντικό της Καλλιόπης, στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα στις οθόνες μας, με σκοπό να αποχαιρετήσουν τον Αστέρη, ο οποίος πήρε την απόφαση να φύγει μια για πάντα από την Κρήτη. Ένα δυσάρεστο όμως γεγονός θα ταράξει τους πάντες, καθώς η Καλλιόπη την ώρα που τρώνε, λιποθυμά και θα σωριαστεί στο πάτωμα στην σειρά, Σασμός.

Όλοι τρέχουν κατά πάνω της με τα παιδιά της να τρέμουν για το τι έχει συμβεί. Είναι μια απλή λιποθυμία ή όχι; Και πόσο θα επηρεάσει όλο αυτό την αποχώρηση του Αστέρη; Μήπως τελικά δεν θα φύγει με σκοπό να κάτσει στο πλευρό της μητέρας του, τις δύσκολες αυτές στιγμές; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η λιποθυμία της Καλλιόπης στην σειρά, Σασμός θα τους ανησυχήσει όλους πολύ.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣΑΣΜΟΣ Καλιοππη