Σασμός spoiler: Ο Αστέρης επιστρέφει στη φυλακή μετά τη νοσηλεία του!

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης, μετά το νοσοκομείο, φυλακίζεται ξανά, χωρίς να έχει καταφέρει να συνέλθει πλήρως, στη σειρά Σασμός. Όλα φαντάζουν μάταια για εκείνον. Η Αργυρώ εγκαταλείπει την Κρήτη κι εξαφανίζεται. Η Στέλλα, παλεύει να φέρει τη δικαιοσύνη, με την μεγάλη δίκη να πλησιάζει…

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης επιστρέφει στη φυλακή μετά τη νοσηλεία του!

Ο πρωταγωνιστής, μη μπορώντας να αντέξει τις συνθήκες στο κελί, αλλά και τις ενοχές του για το ατύχημα του Πετρή καταρρέει ψυχολογικά.

Οι αρχές τον μεταφέρουν αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο, με σκοπό να του χορηγηθεί άμεσα βοήθεια. Η Καλλιόπη, ο Μαθιός και η Στέλλα τρέχουν άμεσα στο πλευρό του. Μάλιστα, η Καλλιόπη ελπίζει στο να σχεδιάσει εκ νέου την απόδραση του γιου της, μέσα από το νοσοκομείο. Φυσικά, αυτό δεν είναι εφικτό. Ο έλεγχος που ασκείται είναι τεράστιος.

Τα νέα πως ο Αστέρης βγήκε από το κελί, διαδίδονται στο χωριό. Η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως είναι η μοναδική της ευκαιρία να του μιλήσει, να μάθει πως ακριβώς έγινε το φρικτό αυτό έγκλημα και ποια είναι η δική του θέση σε αυτό.

Με την βοήθεια της Άσπας πηγαίνει στο νοσοκομείο, έτοιμη να τον αντιμετωπίσει στα ίσα. Μόνο που εκεί συναντά ένα πρόσωπο που θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στη συνάντηση αυτή…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια