Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης αποφασίζει να διεκδικήσει το παιδί

Σασμός Spoiler: Όσο κι αν η Αργυρώ του εξηγεί πως δεν είχε επιλογή, ο Αστέρης δεν ακούει κουβέντα. Ο έρωτάς τους μπορεί να έχει φουντώσει ξανά, όμως αυτό το μυστικό είναι ένα αγκάθι που δύσκολα θα εξαφανιστεί.

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης αποφασίζει να διεκδικήσει το παιδί

Τίποτα δε μένει κρυφό για πάντα. Ο Αστέρης θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, όταν μάθει πως η Αργυρώ έκρυψε το παιδί του, στη σειρά Σασμός. Η είδηση αυτή θα σκάσει σαν βόμβα στα αυτιά του και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.

Ο Αστέρης αισθάνεται προδομένος από την αγαπημένη του. Εάν γνώριζε εξ αρχής πως το παιδί αυτό είναι δικό του, δε θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά. Θα είχε διεκδικήσει την Αργυρώ, θα είχε σταματήσει η βεντέτα, δε θα υπήρχαν άλλοι νεκροί!

Η Αργυρώ λυγίζει.. Ο Σταύρος βρίσκεται ήδη πολύ μακριά τους. Με δική του απόφαση, αφήνει την Αργυρώ να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη και αποχωρεί από τη ζωή της, οριστικά…

Ο Αστέρης και η Αργυρώ βρίσκονται αντιμέτωποι, την ίδια στιγμή που το παιδί αυτό είναι στη μέση κι ενώνει τους δυο γονείς και τις οικογένειές τους, στη σειρά Σασμός. Με ποιον τρόπο θα διεκδικήσει ο Αστέρης τον μικρό Πετρή και ποια θα είναι η αντίδραση των Βρουλάκηδων;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια