Σασμός Spoiler: Ο αποχαιρετισμός του Πετρή και η τιμωρία της Θοδώρας

Σασμός Spoiler: Η Δανάη Παππά, καλεσμένη στο Happy Day, μίλησε για τη σειρά Σασμός, για τις εξελίξεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες, αλλά και για την τιμωρία της Θοδώρας. Όπως η ίδια ανέφερε, ο γάμος της ηρωίδας θα είναι γεμάτος ανατροπές.

Σασμός Spoiler: Ο αποχαιρετισμός του Πετρή και η τιμωρία της Θοδώρας

Η ηρωίδα αυτή, εξοργισμένη που ο Πέτρος τα βρήκε ξανά με την Σεμίνα, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία. Ο στόχος της ήταν καθαρά η εκδίκηση. Ποτέ δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθήσει.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά για τη σειρά Σασμός, η τιμωρία της Θοδώρας θα είναι πολύ μεγάλη στα επόμενα επεισόδια. Θα πληρώσει για την ψεύτικη κατάθεση που έκανε, ξεσπώντας πολύ άσχημα. Θα συνειδητοποιήσει αυτό που έκανε, θα προσπαθήσει να αλλάξει, όμως θα είναι πολύ αργά.

Οι ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό Κώστα Νικούλι, οριστικά. Αυτό αποδεικνύει πως, πράγματι, ο θάνατος του Πέτρου Βρουλάκη πλησιάζει στον Σασμό. Μετά την καταγγελία της Θοδώρας, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ο Αντώνης ξεκινάει εντατικές έρευνες και τα βλέμματα στρέφονται στους Βρουλάκηδες. Ο Αστέρης ζητάει να λογαριαστεί με τον φονιά του Στεφανή, με τα όπλα να βγαίνουν. Ένα μοιραίο λάθος θα είναι αρκετό για να σκορπίσει τον τρόμο.

Η Θοδώρα ετοιμάζεται για τον γάμο της, ώσπου το νέο αυτό ηχεί σαν βόμβα. Ο κόσμος της θα διαλυθεί, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ η ίδια θα υποφέρει από τις τύψεις για αυτό που έκανε. Θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της με τον Γιώργη, ή θα καταστραφούν όλα;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler