Σασμός spoiler: Ο Αντρέας οργισμένος ζητά εξηγήσεις

Σασμός spoiler: Αυτές οι ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο φαίνονται πολύ συναρπαστικές και γεμάτες δράση! Ο Αντρέας, εξαγριωμένος για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, πηγαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να ζητήσει εξηγήσεις. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως αναμενόταν.

Σασμός spoiler: Ο Αντρέας οργισμένος ζητά εξηγήσεις 

Στο σπίτι, αντί να βρει απαντήσεις, ο Αντρέας ενδέχεται να συναντήσει έναν πολύ έντονο και συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα. Ο Νικηφόρος μπορεί να είναι απελπισμένος και να προσπαθεί να αποφύγει την ένταση, ενώ ο Μαθιός ενδέχεται να αρνείται να συναντήσει τον Αντρέα, προκαλώντας ακόμη περισσότερη οργή σε αυτόν.

Εν τω μεταξύ, η Αιμιλία εκπλήσσεται από μια απρόσμενη πρόταση, η οποία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην εξέλιξη της ιστορίας. Η επίσκεψη του Βαγγέλη στη φυλακή μπορεί να τον φέρει αντιμέτωπο με σημαντικά διλήμματα και αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες. Τέλος, η συμφωνία μεταξύ της Βασιλικής και της Καλλιόπης για να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους δείχνει ότι υπάρχει αλληλοκατανόηση και στρατηγική σκέψη ανάμεσά τους.

Όσον αφορά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον πυροβολισμό του Μαθιού, φαίνεται ότι ο Φραγκιαδάκης θα αντιμετωπίσει σοβαρές συνέπειες μετά την αποκάλυψη της αλήθειας σε κάποιον που δεν έπρεπε. Αυτά τα επεισόδια φαίνονται να είναι γεμάτα συναισθηματική ένταση, ανατροπές και συγκρούσεις, και οι συνέπειες των αποκαλύψεων αναμένεται να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην πλοκή της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος