Σασμός spoiler: Ο Αντρέας εξαφανίζει τον δολοφόνο του Νικηφόρου

Σασμός spoiler: Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια όλων, σαν μια ανυπολόγιστη αλλά αναπόφευκτη καταστροφή. Η ηρεμία των πιο ψύχραιμων ψυχών κρύβει τον πόνο τους, ενώ το ασθενοφόρο, καλείται να αντιμετωπίσει το αδιανόητο, πλησιάζει σταθερά. Σε λίγα ακόμα λεπτά, θα σηκώσει το βάρος της αγωνίας από τον άντρα που πλέον χάνει την αναπνοή του.

Σασμός spoiler: Ο Αντρέας εξαφανίζει τον δολοφόνο του Νικηφόρου

Στο αλουμινάδικο, ο Παντελής και η ‘Άννα καλούν τον Μαθιό, σκεπτόμενοι πως οι αναφορές είναι απλά μια πλάκα. Τα λόγια τους, ωστόσο, πέφτουν βαριά σαν μολότοφ, ανατρέποντας τον κόσμο του Μαθιού. Ο παλιός, σκληρός άντρας ξαφνικά βρίσκεται στο επίκεντρο της απίστευτης καταστροφής και βιαστικά προετοιμάζει τη Βασιλική για τον ανείπωτο πόνο που έρχεται.

Η αναμονή στο νοσοκομείο γεμίζει τις ώρες με ανυπομονησία και τρόμο. Οι φίλοι και η οικογένεια συρρέουν σαν ένα αγκάθι πληγωμένων καρδιών, αγνοώντας τις προηγούμενες διαφωνίες. Ο χρόνος, ανύποπτος, περνά, και η αβεβαιότητα πληγώνει ακόμα περισσότερο.

Και τελικά, ο χείμαρρος του πόνου ξεχυλίζει. Η Βασιλική αντιμετωπίζει τον εφιάλτη, καταλαβαίνοντας ότι ο γιος της χάνεται από τα χέρια της. Οι λέξεις της συνομιλίας με τον Μαθιό αντηχούν σαν αδικία, καθώς αγκαλιάζει τον σύντροφό της με απεγνωσμένη αγάπη.

Στο τέλος, όλοι προσπαθούν να αντισταθούν στο πένθος, αλλά οι προσευχές τους δεν αρκούν. Ο Νικηφόρος, αναγκασμένος να αγωνιστεί με τη ζωή του, υποκύπτει στο τραύμα του. Ο Δημήτρης Μαραθάκης μεταδίδει την αδιάψευστη τραγική είδηση, ενώ η Βασιλική ουρλιάζει τον πόνο της, σαν να μπορεί με τον θόρυβο να εκδικηθεί τον κόσμο που της έφερε αυτή τη μοίρα.

Και έτσι, ο Νικηφόρος Σταματάκης, πέφτει θύμα της ανείπωτης βίας των Βρουλάκηδων, αφήνοντας πίσω του μια κοινότητα σε πένθος και μια οικογένεια σε απόγνωση. Ο πόνος και η θλίψη από τον θάνατο του Νικηφόρου θα κρεμαστούν βαριά πάνω από το πονεμένο χωριό της Ανω Ποριάς, και θα βρίσκονται όλοι σε ένα αδιέξοδο. Κανείς δεν θα μπορέσει πραγματικά να κατανοήσει τι τον οδήγησε το χέρι του Λάζαρου να σημαδέψει με τον θάνατο του αυτό τον τόπο.

Ο Αντώνης, η Ντίνα, ο Γιώργος και ο Μύρος θα αναζητούν ασταμάτητα τον άντρα που πυροβόλησε τον Νικηφόρο. Ωστόσο, εκείνος θα παραμείνει σαν σκιά, εξαφανισμένος. Ο Αντρέας θα τον έχει κρύψει στο βουνό για να τον προστατέψει από τον οργή του κόσμου, γεγονός που θα πυροδοτήσει νέες εντάσεις ανάμεσα στον Μαθιό, που θα διψά για εκδίκηση, και τον Παύλο, που θα προσπαθεί να τον καταστείλει.

Κανείς δεν θα μπορέσει να δεχτεί την πραγματικότητα ότι ο Νικηφόρος δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά τους. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του, θα ακούγεται μόνο το ηχηρό θρόισμα των φύλλων από τα δέντρα που θα περιβάλλουν τον τάφο του. Όλοι θα είναι συγκλονισμένοι καθώς τον αποχαιρετούν και τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.

Ωστόσο, η Βασιλική και ο Μαθιός, που θα είναι ήδη υπό την επήρεια του αλκοόλ, θα αποχωρήσουν μόνοι στο σπίτι τους, το οποίο για πρώτη φορά θα τους φανεί άδειο και σιωπηλό, γεμάτο από την απουσία του Νικηφόρου. Ωστόσο, ο Νικηφόρος δεν θα αφήσει το χωριό και τη Βασιλική μόνους. Θα επιστρέψει σαν φάντασμα, μια αόρατη παρουσία που θα δίνει χαρά και παρηγοριά στη Βασιλική.

Θα τον βλέπει μπροστά της, στις στιγμές της μοναξιάς και της απελπισίας. Εκείνη θα ξεσπά σε λυγμούς, αλλά ο Νικηφόρος θα της δίνει το κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της, δίπλα στον άντρα που την αγάπησε και που πάντοτε θα είναι μέρος της καρδιάς της. Ο πατέρας του θα είναι πάντα εκεί, ακόμη κι αν η ζωή τον έχει πάρει από αυτούς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμος - campaign trailer - ερχεται στον alphaσασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaΣασμός alphaσασμος alpha tvΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος trailerσασμος αλφαΣασμός νέα επεισόδιαΣασμός νικηφοροςσασμοσ τρειλερ