Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς – Προβληματίζεται να το αποκαλύψει ή όχι;

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ είναι άρρωστη και ο Άγγελος δε θα αργήσει να το αντιληφθεί. Μέρα με τη μέρα η Αργυρώ χειροτερεύει και αισθάνεται αδύναμη. Αυτά τα σημάδια κόπωσης θα τα καταλάβει ο Άγγελος, ο οποίος γρήγορα θα μάθει ότι η αδερφή του δεν είναι υγιής.

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς – Προβληματίζεται να το αποκαλύψει ή όχι;

Η Αργυρώ παρακαλάει τον Άγγελο να μην αποκαλύψει το μυστικό της με τον γιατρό να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, στο «Σασμό» και πρέπει γρήγορα να αποφασίσει την επόμενη κίνησή του.

Η Βρουλάκη πάσχει από νεφροπάθεια, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα. Η Αργυρώ θέλει να το κρύψει από την οικογένειά της, αφού δε θέλει να τους πικράνει άλλο.

Η Αργυρώ, όμως, είναι αποφασισμένη να μην αποκαλύψει τίποτα. Ειδικά τώρα που πλησιάζει ο αρραβώνας της μητέρας της. Έτσι, τονίζει στον Άγγελο ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να πει κάτι στους δικούς της ανθρώπους.

Αρκετά προβλήματα έχουν. Αρκετά τραυματικά γεγονότα έχουν βιώσει. Όταν το μάθει ο Άγγελος θα προσπαθήσει να την πείσει να το πει στην οικογένειά της, αφού χρειάζεται στήριξη και δεν πρέπει να το περάσει μόνη της.

Ο Άγγελος θα βρεθεί σε ένα μεγάλο δίλημμα, στο «Σασμό». Θα αποφασίσει, όμως, να στηρίξει την Αργυρώ και να το αποκαλύψει η ίδια όποτε θέλει εκείνη. Σιγά σιγά θα αφήσει μάλιστα τον “πόλεμό” του με τους Σταματάκηδες, αφού η υγεία της αδερφής του είναι πολύ πιο σημαντική από την αγορά ενός κτήματος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός ΆγγελοςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια