Σασμός spoiler: Ο Άγγελος ερωτευμένος με άλλη γυναικά – Ποια είναι;

Σασμός spoiler: Η Στέλλα και ο Άγγελος απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Η στάση που κρατά η δικηγόρος υπέρ των Σταματάκηδων, εμποδίζει το σχέδιο του Άγγελου να διεκδικήσει την περιουσία. Οι δυο τους θα έρθουν σε τεράστια ρήξη, με το τέλος αυτό να είναι οριστικό.

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος ερωτευμένος με άλλη γυναικά – Ποια είναι;

Ο Άγγελος και η Άσπα κάνουν την ανατροπή, στη σειρά Σασμός. Κι ενώ όλοι περιμέναμε πως η Άσπα θα έρθει κοντά με τον Μύρωνα, όλα θα αλλάξουν την τελευταία στιγμή. Ένας νέος έρωτας θα φουντώσει, γεμάτος ανατροπές και σασπένς. Μία φιλία θα δοκιμαστεί, με το πάθος να κυριεύει τους δύο χαρακτήρες της σειράς.

Αναζητώντας δύναμη και παρηγοριά, ο Άγγελος θα βρει στην Άσπα όλα όσα ψάχνει, στη σειρά Σασμός. Εκείνη, έχοντας επιστρέψει από τα Γιάννενα στην Κρήτη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, με τον φόβο του Κώστα να καραδοκεί.

Ο Άγγελος την πλησιάζει, με το ειδύλλιο αυτό σταδιακά να φουντώνει. Η Άσπα αισθάνεται πολύ έντονα για τον Άγγελο, παρόλο που είναι συγγενείς. Σύμφωνα με το MTtv και την Σοφία Τσιρκα, οι δυο τους θα περάσουν πολύ χρόνο μαζί.

Ο ένας θα δει τον άλλον όπως δεν είχαν φανταστεί μέχρι τώρα, αν και γνωρίζουν πως θα είναι δύσκολο να ζήσουν μαζί και να γίνουν αποδεκτό ζευγάρι… Θα επιβιώσει αυτός ο νέος έρωτας, ή θα δεχτεί τα “πυρά” των οικογενειών; Όπως και να έχει, η αγωνία θα φτάσει στα ύψη. Η Άσπα θα διαλέξει να προχωρήσει τη ζωή της, με έναν άνθρωπο που ίσως να μη της βγει σε καλό…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός ΆγγελοςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια